Хора, бъдете поне малко по-тактични.
Осъзнайте се, едно, че спорите за общи неща, второ, че надали на човекът ще му е приятно да ви чете личните нападки на негов гръб.
И естествено, че има разлика между дългогодишна и връзка и такава за няколко месеца. Най-малкото, защото в първия случай сте преживели много повече заедно и по този начин любовта става по-силна, нещо повече - започвате да изпитвате И обич. И разбира се, че когато си отделил и посветил 4 години от живота си на някой, ще те заболи повече, отколкото ако си му дал 4 месеца. Както и да е, смятам, че в такива спорове човек трябва да говори и от личен опит, иначе да си развива теории всеки може. Мир да има.
Към автора.
Не мисля, че за такива неща някой от форум (или поне не и от този форум) би могъл да ти даде стойностен съвет, най-малкото защото човек няма как да бъде запознат на 100% с историята ви. Тя може да е спряла да те обича, може да си й омръзнал, може да иска разнообразие, може да иска по-голяма свобода, може да иска да провери колко силни са твоите чувства, може да има друг, може да си мисли, че при теб има друга, какво ли не. Склонна съм да вярвам, че след като излиза с теб и се съгласява да си говорите "както преди", да я изпращаш, да излизате заедно, значи има голям шанс да си я върнеш. Ти най-добре можеш да прецениш нещата за себе си, ти я обичаш. На мен лично ми се е случвало да казвам на моя човек, че трябва да си починем и искам време, а всъщност (дори без да го осъзнавам по този начин) да съм искала просто да видя как той не би се спрял от това, защото знае, че трябва да сме заедно. Не знам, понякога е хубаво да се доказват тези неща. От една страна, 4 години са много време и би трябвало да сте си доказали любовта си, от друга страна 4 години са прекалено много време и могат да накарат човек да подлага под съмнение чувствата на другия, ако връзката не се разнообразява. Просто бъди с нея, дръж се на дистанция, не я насилвай, но бъди мил, нежен. Познавате се от толкова време, знаеш как да я спечелиш. В един момент, когато видиш, че започва да се поддава, действаш. Или нещо такова, от къде да знам, на 16 съм. (:
Успех и да пишеш какво става. :Р
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?