- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Евтино и ефикасно лекарство срещу акне
Някой може ли да ми предложи Евтино и ефикасно лекарство срещу акне
fucidin-okolo 7 lv.az sam probvala i e mi pomagat.tova pomaf=ga za akne i belezi ot nego!are uspex dano pomogne!![]()
за 5те пъпки,дето съм ги имала праз пубертета съм измазала 48276846 вида кремчета,от Лиерак,Виши,Юсерин,Ла рош посей,та до ейвън и т.н.
е нещото,което най ми е помогнало е един лосион,Акне аут се казва.доколкото знам има различни продукти от тази макра-кремче,почистващо нещо си,лосион за локално приложение(демек за върху самите пъпки,който съм пробвала и наистина действа).струва 6-7лв и тва наистина са малко пари,в сравнение с гореспоменатите марки,а ефекта не е по-различен.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Znam 4e tetrata mnogo pomaga.Svarqva6 si malko tetra.Prai6 si promivki na liceto sys te4nosta.Apak listata gi slaga6 kydeto ima6 akne i stoi6 sys tqh okolko 1 4as bez da myrda6 i gotovo. Prai go tfa 2 pyti na den i bi trqalo da zabeleje6 efekta
P.S.Ako ne ti pomogne nqma da ti navredi,kojata stava meka i nejna.Na men mi pomogna dano i na teb da pomogni![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Сега аз ти препоръчвам Зинерит [zinerit] страшно мн помага,но преди тва тряа да се съгласуваш с някаф кожен лекар,да не би да си алергична.Струва 16лв. и е на основата на медицинската козметика.Пробвай и няма да съжаляваш![]()
ами може да отидеш на козметик не е много скъпо
Ми виж сега, това все пак си е твоята кожа, и най-вече лицето е много важно, защото ти е визитката към светаТака че замисли се, мисля че си струва да дадеш малко повече парички за него
Поне аз така ти предлагам, евтините неща понякога излизат скъпо, ако разбираш за какво става дума
![]()
s kvoto i da sum se mazala ni6to nee tolkova dobro kolkoto
Amrite(laboratory)
Akne korektor s rozmarin
to e malko 6i6ence ot 20 ml
s bqla te4nost(prili4a6ta na moq i s 4et4ica...To e za po drutalni pupki.6toto az kato imam pupki 6te imam max 1 ili 2 no po edri4kii kato se namaja s tova(to se maje samo na pup4icata)prespivam s nego i na sutrinta lekarstvoto q e izgorila i ve4e e kato s mnogo tunka kori4ka do 1-2 dena tq pada i ve4e nqma i sleda...mnogo sum dovolna ot nego.v nas imam sega takova i ne samo az go polzvam brat mi su6to kato ima pupka i maikami su6to(vse pak znaete kakvo e ot cikula kato izlizat)i na vsi4ki ni e pomognalo.mislq 4e struva kum 7 leva
moje l da mi prepory4ate dobyr kozmetik v Pleven, za6toto iam ujasno akne
За начало ти препоръчвам да пишеш на кирилица.
Второ- препоръчвам ти дерматолог.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!