- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Как да премахна целулита?
abe hora ne sym mnogo debela,sy6tnost sym s normalni kilogrami,no imam celulit na bedrata..kajete mi kak da go mahna..malko e no vse pak...iskam da go nqmam
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
trenirovki![]()
koftito e 4e celulita se polu4ava ot nepravilen na4in na jivot ne ot tova kolko si debel ili slab
imam fr 40kilca 16 godini s celulit kolkoto i da e klio6tava pak go ima
trqq se sportuva redovno da se hrani6 redovno i da vnimava6 s polufabrikati i razni vredni hrani
f*ck off!
prawi si raztriwki s utaika ot kafe
tova pomaga li?Първоначално написано от Анонимко
Да,но ако си мислиш,че само с това ще се отървеш от целулита-лъжеш сеПървоначално написано от Анонимко
Както казаха трябват тренировки,а всичко останало (кремове,масажи и тн) е само допълнение
![]()
П.С.От около 2 месеца почти всеки ден си правя мацажи с утайката на кафето и кожата ми е станала много мека...не можах да не се похваля![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
e bravoПървоначално написано от strange__
a celulita mahna li se ili ti ne go praveshe za tova..i ako moje da mi kaje6 kak to4no stava cqlata rabota
![]()
И така е но на някои хора си им е и до ген.И аз имах а се храня изключително здравословно.. поне с тва мога да се похваля..избягвам мазни храни, полуфабрикати,газирани напитки..сичкоПървоначално написано от yuHku
Адски много ми помогна Дева- СЛим ефект. След месец мазане, плюс упражнения вкъщи вечер по 30мин за бедра и дупе, и масажиране на съответната област целулита го няма.. Вярно че не беше много.Също може да се масажиораш с утайка от кафе и да правиш топли и студнеи душове.Това го писа и в една друга тема де...
Ами мога да кажа,че ми беше от полза...не е трудно-слагаш в една чашка утайката от кафето,отиваш в банята и нанасяш върху бедрата и дупето,после известно време масажираш и тя в един момент ще изпопада или ще ти се изморят ръцете ии накрая един горещ душПървоначално написано от Анонимко
Идеално е,ако преди това си направила някакви упражнения,след банята се чувстваш супер свежа
Успех
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше