.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Керси
    Guest

Как да премахна тези ужасни стрии?

Здравейте,
    на 16 съм и съм 1.75 висока,имам стрии на дупето и на гърдите,които искам да премахна,но не искам да прибързвам с разни кремовве и т.н. ако нямам някаква информация за тях
    Искам съветче,как да премахна ужасните стрии!
    Мерссси мн Предварително

Guest
    mili4ka i az imam sa6tiq problem,imam mnogo osobeno na gardite.kupix si kram na orifleim i pomogna malko ama malko i pak si imam/ ...........nz kak da gi uni6toja.

Guest
    Не може да се махнат !
    ако искате поне някав ефект трябва да се мажете с кремове докато стриите са още "пресни"

Повече от фен
    Град
    lunata
    Ах с тези стрии . Аз като свалих приблизително 20 кила найш кво става... ... навсякъде дори по коляното си имам :P
    wtf

Град
    Пловдив
    Ако не започнете да ги мажете с качествени кремове още в НАЧАЛОТО,друг начин за премахване освен лазер няма

fenkata_pld
    Guest
    абе хора какво означава стрии някой ще ми обясни ли

Повече от фен
    arni gurdi trqbva da ima6 6tom ima6 strii a po temata az imam strii po "dupeto" po krakata po durba malko po rucete !!! nqma lek osven plasti4nata operaciq , ima lazerna takava no tq e 80% efektivna... za tva puk moje da si sigurna 4e novite strii izglejdat nai zle... svremeto te izbelqvat i lqtoto kato se ope4e6 po4ti ne se zabelqzvat i otblizo

..

Zdraveiite .. Iskam da vi popitam poqviha mi se strii na bedrata zashtoto mnogo nadebelqh prez letoto kak moje da gi mahna zashto0to sega e lqto a me e sram da izlizam taka :S ??

Супер фен Аватара на musS
    е нали тва казват .. няма с кво освен с лазерна .. или операция а една фр се беше правила с лазерна защото и тя имаше по гърдите .. и на нея не помогна изобщо ..

..

E taka e mnogo gadno .. to e mn grozno i shte me e sram da ida na plaj .. a kazvali sa mi za nqkakvo s aloe

Супер фен Аватара на musS

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от Nikitoy18
    E taka e mnogo gadno .. to e mn grozno i shte me e sram da ida na plaj .. a kazvali sa mi za nqkakvo s aloe
    Не става , и аз имам от 2-3 години .. какво ли не пробвах , никакъв ефект .. примири се или отиди на лазер .. на тебе може да ти помогне .. аз имам на гърдите , отзад (така де) ии на коляното отпред .. и не се оплаквам

..

tc ,, emi shte ida da vidimm ..

Супер фен Аватара на badsector
    Веднъж появили се, няма гаранция че могат да се махнат. Пробвай 5-10 000 метода и може да получиш желания ефект.

Град
    Добрич
    И аз имам същия проблем а съм само на 13. Миналата година ходих на лекар и попитах какво е това на крака ми и лекарката ми каза че това са стрии и са се получели от бързия растеж, можели да се премахнат като се мажа всеки ден с зехтин и едновременно разстривам там където са стриите. Аз все още не съм пробвала този метод, но ще го пробвам и дано помогне!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    СТАРА тема.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си