Цитирай Първоначално написано от lunii
az sam na 15 gidini i vsi4ki mi kazvat 4e sam mn nerven 4ovek za nai malkoto se nervq i az samata go vijdam,no osven tova se 4ustvam mn samotna pla6a se ot si4ko dori samo da me zaboli glava i si mislq nai lo6oto za vsi4ko e taka!staraq se da mislq po pozitivno no ne se polu4ava!imam nqkafi mn strani fobii ot nesa6testvuva6ti ne6ta,mislq 4e se zatvarqm v sebe si ,tapo mi eot vsi4ko i nai ve4e postoqno si mislq za nai lo6ite ne6ta koito mogat da mi se slu4at!mislq 4e poludqvam,no ne sam spodelqlq s nikoi!
И аз бях така по едно време, май още продължавам да бъда...
Не изпитвам някакви фобии, но ми е страшно криво и черно, мисля си все за разни глупости.

Това, което те съветвам, е да пиеш повече течности. Когато се сетиш за разни глупости- пиеш(не алкохол). Звучи глупаво, но когато човек не пие достатъчно течности, кръвта му се сгъстява и бъбреците се затрудняват, от това се задържат токсини, които влият върху нервната система и докарват човек до разни депреси, глупави мисли и др.
Също така се движи колкото можеш повече, пускай музика играй и тн.
Когато човек е депресиран не му се прави абсолютно нищо, не му се излиза никъде... Въпреки това не стой на едно място дълго, това ще те побърка съвсем.
Може също така да почистиш добре стаята например, тъкмо ще се разсеяш малко от тея тъпи мисли. Ако има пердета- разкарай ги, нека да влиза колкото се може повече светлина.

Знам за какво говориш, но не трябва да си толкова черногледа.