[quote="Анонимко"][quote="CooL^GirL^^^"]
Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
[
Това, че ти не киснеш по кафенетата, е супер. Но аз с очите си виждам как половината заведение срещу училище е пълно със суполиви ученици.
Просто за мен няма никакъв смисъл от тая ваканция. Болните да си седят в тях, но защо и здравите да излизат във ваканция и след това да заучаваме събота. Ако ти нямаш ангажименти, на мен цялата събота ми е заета с кандидат-студентски курсове.
Изразявам негативно отношение към грипната ваканция, най-вече защото повечето я искат, по простата причина, че не им се учи и изгарят от желание да ни пуснат поне 3 дни.
а я сега си представи, че лицето Х утре се зарази от тоя тъп грип, появяват се усложнения, болестта се задълбочава и след няколко месечно лечение или едва се оправя, като вече всяка зима ще трепери да не се разболее пак, или ще се случи най-лошото... а сега кажи кое е по-важно твоите пренатоварени съботи и недели или здравето(живота) на някой човек. Мисълта ми е, че дори и един човек да е спасен от тоя вирус, пак ще има повече полза от ваканцията!
Много ясно, че един човешки живот струва хиляди пъти повече пред моите ангажименти. Ама вие почнахте съвсем да драматизирате. Всяка година по това време има епидемии. Вместо да се надявате на грипна, що не вземете малко да се пазите, да се обличате, да не се врете до заразени и да не се разхождате по тънки блузки, въпреки че пече слънце??? Обличате се все едно е лято, а после що сте болни и що няма ваканция