Цитирай Първоначално написано от _Becko_
Цитирай Първоначално написано от KPuBA_4yTyPA
Първо ненурмалници не е лошо нещо,говора аз за пълни откаченяци.Тука у Варна сме много ненормалниците,праим добри гонки с автомобили,засега няма загинали или тежно ранени....е,има подмокрили се от шубе,но не се брои.Скачаме с въже от аспарухув мост,много високо и адреналина ни цепи направо....миналата година един чиляк скочи без въже от моста долу в езерото,пръснал се нещо в корема,ама оживя лудото копеле,шапка му свалам.В училище с един мизерник метахме кенефите както са морки и тоз си замина целия в пикня.Аз в час си сабух маратонките и направо замириса на вкиснат гнилоч,хората с насълзени очи ми се молеха да се обуя,целото даскало се усмърдя чак.Имам арест у милицията преди 1 година за притежания на наркотици,глобиха ма и ма наказаха да скубя тревата в една градинка 3 деня,полезен трудец за обществото.В автобус съм резал седалките с ножка и съм пикал пред хората вътре с още 3 човека,за да дразниме шофьора,па и 1 стъкло чупихме накрая да го е** и в лайното.Не са явих на една военна комисиа и тоа звъни в нас и вика Христо Петров там ли е?Тука съм бе,ти кой си и кво искаш?Що не дойде на наборна комисиа днес?А ти що не са ебеш някъде а?И затварям....след 2 часа дойде полициа и ме изведе с белезник от нас и ме закара при она гей да ми каже,че съм годен за нещо си там и да подпиша там разни глупости.Има и още много,но и вие кажете дивотии....темата е само за идиоти и тотални простаци
Браво, Браво, че се гордеш с нещо толкова глупаво, че даже няма накъде "Имам арест у милицията преди 1 година за притежания на наркотици" и ако с това се гордееш няма да стигнеш далеч повярвай ми !!!
Narkomaniiiiiiiiiiii