.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Краи на "Бай Иван е
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от strawberry1988
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami qvno "dobrite" moderatori pak ne si vur6at rabotata,mn mi e interesno za6to ponqkoga zaklu4vat izneresni temi na teenovete koito naistina imat problemi samo za6toto ne6to bili v protivorte4ie s pravilnika,a drugite vse edno ne sa,v pravilnika pi6e,4e sa zabranqva puskaneto na temi s neseriozne harakter.aide de,mn mi e interesno kude pak spqt moderatorite i ne zatvarqt temite na quench i dr takiva tupanari,6tom i moderatorite ve4e ne si vur6at raotata,qsno mi e nakude otiva toq forum

tova bqh az,ama zabravih da se regna
    Бай Иван е мъш?
    Аре преставам,че верно е тъпо извинявам се че ви изтрових нервите Важното е да стаа FUN

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от Краи на "Бай Иван е
    Цитирай Първоначално написано от strawberry1988
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ami qvno "dobrite" moderatori pak ne si vur6at rabotata,mn mi e interesno za6to ponqkoga zaklu4vat izneresni temi na teenovete koito naistina imat problemi samo za6toto ne6to bili v protivorte4ie s pravilnika,a drugite vse edno ne sa,v pravilnika pi6e,4e sa zabranqva puskaneto na temi s neseriozne harakter.aide de,mn mi e interesno kude pak spqt moderatorite i ne zatvarqt temite na quench i dr takiva tupanari,6tom i moderatorite ve4e ne si vur6at raotata,qsno mi e nakude otiva toq forum

tova bqh az,ama zabravih da se regna
    Бай Иван е мъш?
    Аре преставам,че верно е тъпо извинявам се че ви изтрових нервите Важното е да стаа FUN
    никак не става фън Ако не тебе ти е било радвам се ..!
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    И аз това питам...
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Ami to e qsno we hora ama za kvo trqa se puskat sto ednakvi temi za tova ok ne vi haresva i na men s16to , no vedn1j kazano e dostat14no..mislq,4e bungle be6e 1vata..mi kazala go e ve4e,a i se podrazbira..a ludite hora nqma da sprat da si pi6at izkilifer4enite temi4ki..i edin v1pros-na vas kvo tolkova vi pre4at!? Naistina draznqt ponqkoga,ama..aide sq,4ak tolkoz..vjivqvate se prekaleno mn v 1 forum !
    Look deep inside me ...

Голям фен
    Град
    :)
    забележете, от 50тина теми на първата страница 34 са от Гости, 5 важни теми...и останалите от потребители. Пфф...тва е ужастно. Плюс това половината теми са еднотипни с цел гавра :/

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    забележете, от 50тина теми на първата страница 34 са от Гости, 5 важни теми...и останалите от потребители. Пфф...тва е ужастно. Плюс това половината теми са еднотипни с цел гавра :/
    O Rly?
    2 и 11т. системни нарушения = бан

Мега фен Аватара на machoka
    Ей ги.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си