- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Историята на един велик човек!
Разбира се това може да го каже само една болшевишка сфиня-СТАЛИН!Първоначално написано от bungle
Тези качества ги отдавам на патриотизма му.......Нишите раси не ги коментирам.....Много трябва да ти обяснявамПървоначално написано от bboy_bunker
![]()
Все пак не му ли се възхищавах,че от обикновен художник е станал Стройтел на съвременна Германия ?
Прави си сметка,че той не обявява война на Англия и Франция......
Не е обявявал война на Англия и Франция.. защото именно те са насочили вниманието му към Русия.. и знаеш ли защо? Предполагам, че знаеш, но ще ти кажа - защото знаят за плановете му да разшири териториите си и не искат това да става на запад (към тях) и търсят начин да го убедят да тръгне на изток.. както и прави (за негово огромно съжаление).
А между патриотизъм и мания за величие има голяма разлика![]()
Съгласен съм,че те са се посирали от срах и Чърчил се е чудил как да накара Хитлер да не си отмъсти за Версайската системаПървоначално написано от bboy_bunker
Праштайки яроста на Немците върху комунизма ...
именноЕто защо Хитлер не е толкова велик... прекалената му самоувереност и мания за господство го е подвела... нищо против него нямам, просто всеки си има собствено мнение
![]()
Да съм казал,че е безгрешен......Ем че кой диктатор не е самоуверенПървоначално написано от bboy_bunker
![]()
КойПървоначално написано от bboy_bunker
![]()
Бах мама му! И всичката тая свинщина във форум за секс!
Господин Снупи, мога да ви кажа, че познавам твърде много евреи, работил съм с много от тях! Даже имам добри познати! Нямам нищо против отделните личности, като цяло не ми харесва идеята за еврейското световно господство! Не ми харесва и това, че през 1947 г. се събрали Великите сили и решили да вземата от арабите територии и да направят там Израел! И защо - защото това са исконни еврейски земи! Да и Западните покрайнини са български, Беломорска Тракия и Вардарска Македония също, ама никой не ни го признава.
Мога да дебатирам на тази тема много и аргументирано!
А и не забравяйте нещо простичко от реалния живот - в американските филми ( може би най-гледаните) лошите винаги са комунисти, араби, фашисти, китайци, руснаци, севернокорейци, НО НЕ И ЕВРЕИ! ИНТЕРЕСНО ЗАЩО!
Бях гледам наскоро по телевизията един филм за момче евреин, които участва е неонацистка организация! Нещото, коеото каза и ме впечатли, беше, че именно тази омраза към евреите ги прави силни! ПО този начин те се изкарват жертви! Целият Холокост е бил организиран от евреи за евреи! Зад цялата немска бойна машина са стояли големите немски индустриалци-евреи! Факти!
P.S. И господин евреино, тук в България ти си българин, особенно ако имаш и български докумнети за самоличност! Ако не се чувстваш такъв мястото ти е малко по на югоизток!
Raise em up... R U Still Down?
Този филм и аз съм го гледала.
Пф, хора, не е мястото тук да се обсъжда подобна тема..
Иначе и аз бих си изказала скромното мнение по въпроса..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Филма се казва "Твърда вяра" и е еврейска пропагандаПървоначално написано от Бай Иван
![]()
Съгласен съм с теб![]()