.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

afk
    Guest

Moderated: Цикълът на жената влияе ли се от времето навън?

cikula na jenata vliqe li se ot vremeto navun,v smisul moje li da ti zakusnee ot tova?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!

Да. Ако смениш примерно климата.... от море отидеш на планина... може да се получат някакви аномалии - да ти закъснее или подрани. А и от сегашното глобално затопляне... напълно възможно е пак да има такива.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен
    и двете ако не дойдат на време не ги чакай... иначе да отговоря на въпроса - да влиае се. Тея всичките дето ходят с гол кръст през зимите ако мислиш че не ядат дървото заради това Та влиае се от климат, здраве и психично състояние. Тоест при стрес също се наблюдават аномалий.

mi vuzmojno e
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo

Re: Moderated: Цикълът на жената влияе ли се от времето навъ

Цитирай Първоначално написано от afk
    cikula na jenata vliqe li se ot vremeto navun,v smisul moje li da ti zakusnee ot tova?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!
    Естествено че се влияе.. по-горе ти написаха по-подробно..

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    цикъла се влияе от много неща, включително и от това, но ако си правила секс без капут , аз си се пазила чрез стратегията тип 'пай се' и ти закъснява с прилично много време, не разчитай на това, че ти закъснява от времето, а вземи някакви мерки
    алелуя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си