.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Владо1990
    Guest

Незнам какво да правя

Здравейте аз съм един нормален 16г тинейджър.Обаче имам проблем девствен съм и ми се прави адски много секс но единственото момиче с което имах вазможност ме отряза като пътен знак за секс.Споделете вашите мнения и съвети по въпроса.Абе с две думи "загорял съм"

е като си останал на сухо се пипай сам. к'во очакваш ние да ти кажем?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Еми или си намери друго момиче или отиди в някой публичен дом и си земи курва

Голям фен
    HahA ako iska6 samo sex idi na kurva....Ako tva ne te ustroiva hvani si priqtelka,zaribqvai q,vodi q nasam natam i sled nqkoq sedmica moje i da ne si zagorql

Guest
    Еми мене ме интересува как да накарам едно момиче да правим секс?това с целувки милувки не действа нежно абе изобщо никво го нема.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от rame
    HahA ako iska6 samo sex idi na k***a....Ako tva ne te ustroiva hvani si priqtelka,zaribqvai q,vodi q nasam natam i sled nqkoq sedmica moje i da ne si zagorql
    нещо повече да допалниш че аз съм мн зле.

Голям фен
    Mi dedaznam togava prou4i tam iz va6iq grad na koe momi4e mu se nosi slavata...i deistvai s neq

Здравей аз побликувах този въпрос сега направих и регистрация.Еми чудя се.имах серизона връзка 7 месеца.С приятелката ми така и не го направихме.пробвха какво ли не ама не къса брат а и неискаше и се отказах от тази идея.Ама незнам да ли по малките са склони да се навият на секс защото аз все с такива се хващам.По големите нещо не ме искат.
    Vladoka rulzzz

Голям фен
    Mi dokolkoto znam ima mnogo 12-13 godishni kurvi4ki koito puskat na koito im svirne 6tom tolkova iska6 sex predi da se zahvane6 s nqkoq opitai se da razbere6 lesna li e ili propovqdva sexa sled braka

Еми такава беше и бившата като се запанала че ще прави секс като стане на 15. Еми ще търся ама те нещо малките не са много навити но има някои глупавички които могат да се вържат незнам.
    Vladoka rulzzz

Ама много надути и хитри надали ще ми излезе късмета.
    Vladoka rulzzz

Голям фен
    Mi dano da sre6tne6 podhodq6tata...stiskam palci ili iz4akai biv6ata si da stane na 15(btw sq na kolko e? )

Еми на 14 е но тя беше решана да не пусне на мене.И ми го каза аз на тебе няма да ти пусна квото ще да става.Абе да си призная смятам че поне до 18г ще съм девствен ако трябва да съм честен защото никое момиче не желае да е с мене.дори не за секс а като гаджета.Не че съм грозен но незнам просто не ги влеча.Казват ми че съм хубав ама не ме искат брат.
    Vladoka rulzzz

Голям фен
    E stiga s toq pesimizym 4e ne te iskat Bydi po uveren v sebe si i 6te vidi6 4e na 18 6te ima6 ve4e mnogo broiki zad gyrba si Ai leka no6t za sega i dano skoro da se pohvali6 s ne6to

Цитирай Първоначално написано от the_marshal
    Еми на 14 е но тя беше решана да не пусне на мене.И ми го каза аз на тебе няма да ти пусна квото ще да става.Абе да си призная смятам че поне до 18г ще съм девствен ако трябва да съм честен защото никое момиче не желае да е с мене.дори не за секс а като гаджета.Не че съм грозен но незнам просто не ги влеча.Казват ми че съм хубав ама не ме искат брат.
    Тогава проблемът е в теб замисли се за държанието си сред момичета за начина по който им говориш...бъди мил и нежен с тях говори им хубави неща а не примерно да им се оплакваш постоянно дръж се естественно не бъди изкуствен тфа е
    ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!

Guest
    Еми ще се постарая благодаря за съветите ако има някои още идеи да пише аз ще отговарям.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Еми ще се постарая благодаря за съветите ако има някои още идеи да пише аз ще отговарям.
    Това е пак от мене ама забравих да се логна.
    Vladoka rulzzz

Повече от фен
    Знаеш ли кога ще правиш секс? Когато не го искаш. Когато ти бъдеш с едно момиче не заради секса, когато я разбереш не за да ти пусне, когато я целуваш и милуваш защото значи нещо за теб и когато я разбереш защото искаш да се чувства добре. ето тогава!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    само аз ли не видях проблем ?

Guest
    Еми смятам че така се държа а ще е добре ли да се правя на недостапен?Защото някъде тука май четох нещо такова

Guest
    Еми да смятам че се държа така но ще имам едно наум.А дали трябва да бъда недостъпен тук някъде го четох мисля?

Цитирай Първоначално написано от Snoopy_
    Знаеш ли кога ще правиш секс? Когато не го искаш. Когато ти бъдеш с едно момиче не заради секса, когато я разбереш не за да ти пусне, когато я целуваш и милуваш защото значи нещо за теб и когато я разбереш защото искаш да се чувства добре. ето тогава!

Това изглежда добре написано но ти знаеш че рядко се случва точно така.
    Vladoka rulzzz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си