- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бургас-Харесва ли ви??
Първоначално написано от rusalkata_
Колкото и да гледам Бургас е курник![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
ооо добре бе.а София е бунище-няма къде да си хвърляте боклуците.айде спри да се заяждаш.продължавай да си носиш розовите очила.Първоначално написано от Metoman
![]()
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Първоначално написано от rusalkata_
Колкото и да гледам Бургас е курник...София е бунище заради селяните дето идват от цяла България
![]()
Пфу София...Бургас....
Има само един хубав град в България и това е Пловдив!!!![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Много ясноПървоначално написано от protoss
Пловдив и пловдивчани рулззз![]()
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Кво питате дали ни харесва Бургас,като на всеки отговор "Не ми харесва" и коментар и скачате да обяснявате че няма др като Бургас...Е деба за мен тва си е чисто и просто град като град..който уважавам само и 1 заради морето!!!!!!!!!!!!!!!! София си ми харесва,нямам намерение да живея др в България ,тук си имам вс,та даже и отгоре!
(Относно селяните,то селяни има и в София..нали знаете..селяните избягаха от село и се настаниха при нас ..)
От снимката ,там с блоковете,гледам че е малко по-голям от Люлин![]()
(
![]()
![]()
)
всеки със своя вкус , но като задавате тема с въпрос,поне уважавайте мнението на всички!
И бтв,ест. че вски ще си харесва своя град!![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Не ми е от любимите градове,макар че имам доста хубави спомени от там.
Btw и Пловдив съкс..
Варна е най-хубавият град.Завиждам на хората,които си живеят там![]()
get off.
Много хубав град, много ме радва!![]()
За мой голям срам, ще кажа, че не съм ходила в Бургас. Просто съм нямала повод да посетя този град. През лятото ходя на планина, защото живея във Варна и не ми е трябвало да ходя на море в съседния град (образно казано)
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Аз лятот съм в Буграс и съм точно срещу свободния![]()
Аз мисля че Metoman не е прав , защото София е много по-мръсен град от Бургас и ако трябваше да избирам къде да живея бих избрала Бургас защото там не е пълно с преселили се селяни които се мислят за много велики щом живеят в столицата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evil lady in black
ufajavam taaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Така е вие селяните псувате по София,ама като станете на 18 налазвате из нея и я осирате....Селяндурите са пълни комплексари иПървоначално написано от evil lady in black
![]()
e sq varna....4ai sq govorim za BurgasПървоначално написано от Мo6nо
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Ако си мислиш че аз като стана на 18 ще съм в една мръсна София няма да стане моето момче , и недей да говориш много като незнаеш нищоПървоначално написано от Metoman
аз си изразявам мнението че има доста заблудени хора като тебе които си мислят че това като е столица и има голям шанс за проспериране и такива ама не е така !!!!!!!!
YesПървоначално написано от evil lady in black
Една селянка по-малко
Има ли други хора които никога нама да живеят в София
......Знем че сте комплексирани от това,че живеете на село ама...............Късмет....Лятото треа да жънете нивата
![]()
...Кравите ше ви се телят.....Кокошките спряха да снасят
![]()
..... _)_ за всички селски комплексари
![]()
мето и аз си останах тука след 18даже и тука ше си умра както е тръгнало
за наше щастие никога няма да се срещнем
![]()
Жалко....Мислех,че ще се срещна с единственатаПървоначално написано от Seizure of Power
като мен
![]()
Обожавам Бургас, защото от там са едни от най-прекрасните ми спомени... Незабравим град![]()
Аз, макар, че съм от София, любимия ми град е Бургас! Супер як е тоя град! Искам да живея тамммммм, Бурлазлии, завиждам ви![]()
Тея селски номера не минават...Това е някой бургаски селянин,който се прави на интересенПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Извинявай много но ти от къде знаеш че съм от село !?!?!?!? Добре за теб София е село , но аз не съм като теб и не се гордея че живея в мръсен и пренаселен градПървоначално написано от Metoman
Опитай се да докажеш че съм от село ?
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
Когато моята пра баба се е разхождала с дълга рокля по бул.Руски твоята е раждала баба ти на ниватаПървоначално написано от Metoman
![]()
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.