- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бургас-Харесва ли ви??
От люлин или от село обеля ?!?!?! По онова време де , абе дете ти на колко години си ????? Или може би е била боянска селянка продавала млякоПървоначално написано от Metoman
![]()
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
2 и 11т. системни нарушения = бан
добре де ае като си толкова отворен докажи че съм родена в селоПървоначално написано от Metoman
![]()
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
2 и 11т. системни нарушения = бан
добре де ае като си толкова отворен докажи че съм родена в селоПървоначално написано от Metoman
[/quote:99c5f39056]
Всички селяндури мразят София![]()
Ето ти един аргумент[/quote:99c5f39056]
добре ти на колко годинки си ?!?!?!?
Абе ако толкова ти разбира главата ти къде живееш в момента : град,квартак , ако нямаш нищо против да се видиме и да се разбереме кой е от софия и кой не е![]()
Едно ше ви кажа-ОТ СОФИЯ ПО-ГОЛЕМО СЕЛО НЕМАААААААА.
Няма значение че съм кореняк софиянец-тука е цялата измет на България.Винаги като ходим на някоя екскурзия,никой не оценява паметниците на културата,всеки се държи с егати самочувствието...слиза от автобуса и ...абе кво да ви обяснявам,последния път като бяхме на екскурзия до Мелник и Сандански,отиваме да посетим Роженския манастир и някво малко наркоманче още в автобуса казва''Айде бе къде е тоя шибан манастир бе да му еба майката!''...при което аз му викам''абе ти акъл имаш ли бе,наркоман прост тъп'' и той седи и ме гледа,ма кво да направи момчето-деветокласниче-отрепка...един такъв путйо,дето ко интересува само как да се напие и надруса и да си набие чекията...друго нищо.Такива-с лопата да ги ринеш.Нито ще оцени на какво ще бъде свидетел,нищо.И аз бих мразел софиянците,ако не бях от София-слизат ми такива от автобуса и веднага:''Къде е тоя шибан манастир''?Тъй че София е най-голямото село в България.