- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем със свършването и постоянната възбуда
Казаха ми приятели да вляза в тоя форум щото писали супер смешни неща и аз влязох и не се изненадах. Доста рядко има неща обаче които наистина са сериозни и полезни. Сега си мисля, че никой от вас няма да ми повярва, обаче както и да е.
Та.. Проблемът ми е следния, тоест 2 са.. ето първия: Не знам защо, но го вдигам страшно бързо може би за около 30-40 секунди като се сметне, че ми е около 15 см в еректирало състояние (не знам дали е от значение) и почти винаги еректира в неподходящото време и място.. В смисъл такъв, че както си седя в час примерно нито си мисля за нещо такова, нито гледам някоя съученичка или даскалка, а просто ей така, вдига се нашия.. Та въпроса ми е как да контролирам ерекциите и какво да правя за да изчезне този проблем.. Може би и другия въпрос е свързан този, а той е: Винаги свършвам страшно бързо.. Някой път свършвам за по 10-15 мин но в повечето случаи за 1-2 минути.. На какво се дължи това? Според мен не е нормално, но не разбирам и не съм толкова навътре в нещата..
Който може да помогне
Лелее, каква си бруталнаПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
доста си гадничка А?Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Тия проблеми се оправят с времето,сега си просто твърде млад и неопитен,с практиката се преодоляват тия спънки![]()
еми не съм си и помислял че коментарите ще бъдат малко по различни.. поне опитах. ако все някой се намери с кво да помогне да каже..
В предвид,че си във възраст,в която хормоните ти бушуват мисля,че е нормално.С времето със сигурност ще отшумят.А за свършването наистина практика му е майката.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Контролирай се бе пич... не е трудно, просто се иска време
И аз така бех преди, в автобуса ми беше проблем, ма постепенно си възложих задачата да го контролирам и се получи![]()
радвай се някой даже не могат да го дигат като хоратаПървоначално написано от Анонимко
на мен пък като ми ставаше така си се кефих, к'во ти пречи че си се надървял постоянно
![]()
Мислиш ли, че само ти си в това състояние? И на други се случва, няма защо да се притесняваш. А за свършването, просто се изисква опит.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
napulno sum suglasnaПървоначално написано от мацка от класа
![]()
леле пи4 ти си секс маниак...просто не се осещаш явно си е в теб(като гледам май наистина има такива проблеми със еректирането)...ами за свършването щом свършиш веднъж не спирай давай пак....поне 3 пати да свършиш за да може поне и мацката да свърши! "а като те пита защо толкова бързо свършваш кажи 4е просто страшно много те възбужда
а за това в 4ас не мога да ти помогна...може би просто се гордей с него
![]()