- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Абе винаги съм се питал !
Отговор на въпрос No. 1 - Не, нямакух, ама те нали красотата гледат?
ти ако някоя блондинка е куха, няма ли да спиш с нея?
ако и момичетата са така, нямаше да имам проблеми, а аз имам.
значи ни лъжат!
защо тогава като съм много красив и съм модел, нямам гадже, а далеч по-грозни от мен си имат?![]()
А иначе се съмнявам, че само красотата гледат![]()
Брат ти сиПървоначално написано от много изненадан
да си модел и да нямаш гадже
![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
Много ясно,че не !!!Първоначално написано от Metoman
може да миришеш гадно, освен че си тъпПървоначално написано от много изненадан
![]()
не те просто харесват батковците ..и по някаква голяма случаиност те се оказват богати ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
да не си рекламно лице на крем с/у акне или на нещо с/у развалени зъби ?
или наистина миришеш както спомена сладуранката![]()
според мен тези момичета който го правят са много заблодени много е глупаво!!
Не ходи по чуждите стъпки, защото няма да оставиш следа!!!
Първоначално написано от Seizure of Power
Брат смени дилъра...Тоя ти дава тебешир![]()
може да е рекламно лице на глейд МАКРО спрей хахахах уфф че миришеееееееПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
чакай сега...Първоначално написано от malka_sladuranka
ти нали каза че избираш по красота?
е аз съм красив, не съм тъп, по-скоро съм по-притеснителен и затворен и заговори ли ме момиче се засрамвам и навеждам глава. леко се изчервявам понякога
това ми е проблем
но щом избирате по красота, а аз съм красив, какъв е проблема да сте по активни и да ме свалите?
принципно ви питам момичетата
Категорично не!Първоначално написано от Metoman
и къде по-точно пише избирам само и единствено по красотата, красотата е основно нещо вярно е, това ми трябва за да обърна внимание на едно момче, след това почвам да го опознавам, да го подуша да не мирише, оценявам му умствения багаж и разни такива неща
аз не мириша, употребявам скъпи парфюми, поддържам се , както е необходимо.Първоначално написано от malka_sladuranka
казах ти... само съм по свит и ако момиче ме заговори се притеснявам и навеждам глава ...
с такива момчета, ако са много красиви, а не са приказливи... как процедираш ти например?
Доста често се срещат такива момичета, на които това им е мечта.Но аз определено не съм от тях, защото ако бях нямаше сега да съм с приятеля ми, ако ми беше мечта.Защото той нито е по-голям, нито има кола, защото още е непълнолетен.
Не, определено не си!Първоначално написано от Metoman
100 пъти съм казвла...и пак ще кажа, че поне за мен вътрешната красота е много по-важна. А и изобщо не ме интересува ако ще кара кола, каква ще е. Аз обичам него, а не колата и парите му.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Първоначално написано от koalka
![]()
![]()
за кво ти е тогава??? непълнолетен
бляяях
не обичам безлични и сдухани мъже, не случайно е казано че вие сте силният пол, за какво ми е п*тьо, не казвам че търся някой да ми хвърли един бой или нещо такова, ама да има самучувстве, самоуважение, да излъчва сила, страст и такива нещаПървоначално написано от Анонимко
Нещо не си добреПървоначално написано от malka_sladuranka
Да не искаш кечист или борец за гадже![]()
180 см. 85 кг. - смяташ ли че не излъчвам сила?Първоначално написано от malka_sladuranka
разбери бе сладуранке, просто си глътвам езика като ме заговори момиче и в класа и компанията ми ме надушиха е минаха на подигравки, а иначе не съм някое тъпо парче... и се се чудя, защо няма свястно момиче което да ми даде шанс, а не като ме пита "как си?" и аз наведа глава в земята и за мъцам... да се фръцне и да изчезна.. просто да е по търпелива...
и след като избирате само по красотата, помислих, че бих имал шанс ако намеря такава като вас писалите това тук
аз каквото искам си го имам, не ме мисли менеПървоначално написано от Metoman
Predpo4itam da ima um v glavata i da ne e grubqn,e razbirase bix iskala da ima lice,da ne e gospodin Pupko!
ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~
Е най-после едно нормално и най-вече не лъжливо женско мнение.Първоначално написано от bonboncheto_vicky
Жената се влюбва в ума!
Мъжа в красотата!
Това е стара истина! Ама тука някои се опитват да я изкривят![]()
глупости аз лично никога не бих се влюбила в някой умен, но невзрачвнПървоначално написано от Анонимко
според мен мнението е не точно лъжливо, ами заучено..
Онзи "манекена" нали те попита нещо? Хубав е, но не е умен. И него не искаш... Ти май не знаеш какво искаш. Сигурно и ти е трудно с гаджетата, едва ли те търпят много. А ако те търпят, то тайно ти изневеряват със сигурност, ако си с такова мислене и позиция в животаПървоначално написано от malka_sladuranka
На мен ми изглежда,че "леко" е![]()