- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Абе винаги съм се питал !
Сигурно...Първоначално написано от malka_sladuranka
Ако приличаше на тая от аватара, но е известно, че си далеч по прилика с нея
![]()
ne slagai vsi4ki pod ob6t znamenatel...vseki obi4a parite,kolite i dr ne6ta ama ne vsi4ki momi4eta sa takiva
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
според мен е прав Metoman за повечкото курвички дет седат пред огледалото по 2 часа на ден,ебали са се 5 пъти и ходат по улицата се едно са хванали Господ за ташаците(с извинениено по точен израз не мога да намеря)
жал ми е че познавам 14 годишни такива момичета
Дет не знаят кой ни е президент и кой Апостола но и допреди 3 месеца не са знаели кво имат между краката
На 12 години вкарала дънките в ботушките сгънала малко грим от всичко по левче и с цигарата ми ходи по улицата
Обаче едва ли сеща че си ебава майката на яйчниците и на 25 ще роди некое дете я без ръка я без крак(пепел ми на устата)Не се сеща щот нема малко сиво в главата си
мисли се за много шик като си извадите телефончето и го просне на масата в кварталното капанче докато цока кафе за 30 стотинки
![]()
СЕРЕМ НА ТАКИВА И НА ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ![]()
![]()
![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Определено има много момичета, които са материалистки. Защото не ги интересуват неща от рода на чувства и т.н. За тях е по-важно някой да ги задоволява сексуално, да им дава пари, да ги вози с готина кола и т.н. Мразя такива момичета, лигави са и надути!
Не чувам тъкопляскания =D> =D> =D>Първоначално написано от SoulCrewHools
2 и 11т. системни нарушения = бан
Съгласна съм.Първоначално написано от SoulCrewHools
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
za syjalenie golqma 4ast ot mladite momi4eta,naistina tova iskat
Гледат да се нагодят!
Първоначално написано от malka_sladuranka
По този повод нека ви разкажа нещо, което ми се случи наскоро.
Пиех кафе с приятелки и дойде един мой съученик с братовчед си.
Като го видях си помислих "леле, какъв си ми смотаничък". В началото наистина имаше такова излъчване. Определено не беше някакъв красавец.
Постоя при нас, послуша ни глупостите 10-15 минути и после като заговори, щях да падна от стола. Рядко интелигентен, еродиран и остроумен мъж. На всичкото отгоре - кавалер. Разбрах го от дребните жестове, които правеше за дамите на масата. При което и трите момичета го зяпнахме с отворена уста, докато ни разказваше какво ли не.
Впоследствие разбрах, че е завършил френската в София и после е учил в Сорбоната. (аз уча френски и това адски много ме впечатли).
След като ми заговори на френски вече бях влюбена в него.
С такъв мъж не бих се и замислила дали да започна връзка.
И след всичко това той ми се стори най-сладкият мъж, който съм срещала.
Та, така с моята поучителна история.
Целта й беше да ви покажа, че не всичко е външност - нещо, в което бях убедена много дълго време.
![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
Йеее, ти разцепи, брат!Първоначално написано от bungle
Евала! =D>
По-добре не може да се каже просто!
2т. системно, бан по профил и ип.
Ами като се замисля, сигурно има и такива момичета, които си избират гадже по това колко е богат и каква кола кара, но не мисля, че са много. Някак си ми се струва, че просто вие (момчетата) сте си създали такъв образ в съзнанието си. не си мисли, че всички са такива.![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Представи си го обичам повече от живота си.Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Metoman
![]()
Левски шампион але але!
ne e taka
На тази възраст не смятам,че момичета искат точно това!Мисля,че е най-хубаво когато има любов!Не описвай момичетата на тази възраст като толкова повърхностни![]()