.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от НатураЛ
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от bonboncheto_vicky
    Predpo4itam da ima um v glavata i da ne e grubqn,e razbirase bix iskala da ima lice,da ne e gospodin Pupko!
    Е най-после едно нормално и най-вече не лъжливо женско мнение.
    Жената се влюбва в ума!
    Мъжа в красотата!

Това е стара истина! Ама тука някои се опитват да я изкривят
    глупости аз лично никога не бих се влюбила в някой умен, но невзрачвн според мен мнението е не точно лъжливо, ами заучено..
    Онзи "манекена" нали те попита нещо? Хубав е, но не е умен. И него не искаш... Ти май не знаеш какво искаш. Сигурно и ти е трудно с гаджетата, едва ли те търпят много. А ако те търпят, то тайно ти изневеряват със сигурност, ако си с такова мислене и позиция в живота
    грешка

Guest
    грешка
    Сигурно... Ако приличаше на тая от аватара, но е известно, че си далеч по прилика с нея

ne slagai vsi4ki pod ob6t znamenatel...vseki obi4a parite,kolite i dr ne6ta ama ne vsi4ki momi4eta sa takiva
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

според мен е прав Metoman за повечкото курвички дет седат пред огледалото по 2 часа на ден,ебали са се 5 пъти и ходат по улицата се едно са хванали Господ за ташаците(с извинение но по точен израз не мога да намеря) жал ми е че познавам 14 годишни такива момичета Дет не знаят кой ни е президент и кой Апостола но и допреди 3 месеца не са знаели кво имат между краката На 12 години вкарала дънките в ботушките сгънала малко грим от всичко по левче и с цигарата ми ходи по улицата Обаче едва ли сеща че си ебава майката на яйчниците и на 25 ще роди некое дете я без ръка я без крак(пепел ми на устата)Не се сеща щот нема малко сиво в главата си мисли се за много шик като си извадите телефончето и го просне на масата в кварталното капанче докато цока кафе за 30 стотинки

СЕРЕМ НА ТАКИВА И НА ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Определено има много момичета, които са материалистки. Защото не ги интересуват неща от рода на чувства и т.н. За тях е по-важно някой да ги задоволява сексуално, да им дава пари, да ги вози с готина кола и т.н. Мразя такива момичета, лигави са и надути!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SoulCrewHools
    според мен е прав Metoman за повечкото курвички дет седат пред огледалото по 2 часа на ден,ебали са се 5 пъти и ходат по улицата се едно са хванали Господ за ташаците(с извинение но по точен израз не мога да намеря) жал ми е че познавам 14 годишни такива момичета Дет не знаят кой ни е президент и кой Апостола но и допреди 3 месеца не са знаели кво имат между краката На 12 години вкарала дънките в ботушките сгънала малко грим от всичко по левче и с цигарата ми ходи по улицата Обаче едва ли сеща че си ебава майката на яйчниците и на 25 ще роди некое дете я без ръка я без крак(пепел ми на устата)Не се сеща щот нема малко сиво в главата си мисли се за много шик като си извадите телефончето и го просне на масата в кварталното капанче докато цока кафе за 30 стотинки

Не чувам тъкопляскания =D> =D> =D>
    2 и 11т. системни нарушения = бан

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

Съгласна съм.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    plovdiv
    za syjalenie golqma 4ast ot mladite momi4eta,naistina tova iskat

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Гледат да се нагодят!

Цитирай Първоначално написано от изненадан
    Цитирай Първоначално написано от radito
    аз съм на 17 и от тия неща ме вълнува само да е готин, щото за мене има значение красотата, но не и парите!даже мразя да ходя с някой, който има много пари!тва е!
    за пръв път чувам че има жени, които избират мъжете по красота не се ебаваш нещо нали?
    обикновено мъжа избира по красота, а жената по други критерии, едни от тях са парите и колите, а може и да са интелекта, излъчването... но красота??? сигурна ли си?
    естествено и не е единствената и аз 1во гледам красотата, след това интелекта, начина му на мислене и т.н

По този повод нека ви разкажа нещо, което ми се случи наскоро.

Пиех кафе с приятелки и дойде един мой съученик с братовчед си.
    Като го видях си помислих "леле, какъв си ми смотаничък". В началото наистина имаше такова излъчване. Определено не беше някакъв красавец.
    Постоя при нас, послуша ни глупостите 10-15 минути и после като заговори, щях да падна от стола. Рядко интелигентен, еродиран и остроумен мъж. На всичкото отгоре - кавалер. Разбрах го от дребните жестове, които правеше за дамите на масата. При което и трите момичета го зяпнахме с отворена уста, докато ни разказваше какво ли не.
    Впоследствие разбрах, че е завършил френската в София и после е учил в Сорбоната. (аз уча френски и това адски много ме впечатли).
    След като ми заговори на френски вече бях влюбена в него.

С такъв мъж не бих се и замислила дали да започна връзка.
    И след всичко това той ми се стори най-сладкият мъж, който съм срещала.

Та, така с моята поучителна история.
    Целта й беше да ви покажа, че не всичко е външност - нещо, в което бях убедена много дълго време.

2т. системно, бан по профил и ип.

Цитирай Първоначално написано от bungle

Съгласна съм.
    Йеее, ти разцепи, брат!

Евала! =D>
    По-добре не може да се каже просто!
    2т. системно, бан по профил и ип.

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Ами като се замисля, сигурно има и такива момичета, които си избират гадже по това колко е богат и каква кола кара, но не мисля, че са много. Някак си ми се струва, че просто вие (момчетата) сте си създали такъв образ в съзнанието си. не си мисли, че всички са такива.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Доста често се срещат такива момичета, на които това им е мечта.Но аз определено не съм от тях, защото ако бях нямаше сега да съм с приятеля ми, ако ми беше мечта.Защото той нито е по-голям, нито има кола, защото още е непълнолетен.
    за кво ти е тогава??? непълнолетен бляяях
    Представи си го обичам повече от живота си.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Re: Абе винаги съм се питал !

Цитирай Първоначално написано от Metoman
    Мечтата на всяко 14-15-16-17 г момиче е да си намери богат батко с хубава кола,готин и с голяма пишка Прав ли съм или съм
    Левски шампион але але!

ne e taka

На тази възраст не смятам,че момичета искат точно това!Мисля,че е най-хубаво когато има любов!Не описвай момичетата на тази възраст като толкова повърхностни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си