.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Направих го

Здравейте, писах преди време за един мой проблем ако някой се сеща... но няма значение.Та направих го с един човек малко по-голям от мен,той не знаеше че ми е за 1 път и почнахме представих се добре той обаче ме "боцна" анално не беше нищо особенно и не съм сигурна дали свърши в мен.Та да питам ако е свършил то имали вероятност да съм бременна?И това не се брой за отваряне защото се пак?
    Обичал ли си без да те обичат? Плакал ли си както плаках аз.Навярно не,защото винаги си бил обичан.Желая винаги да е така и да не изпаднеш ти в момент критичен и да страдаш както страдах аз!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    абе сега искам да ти кажа нещо, ама ще ми се карат
    нищо ти няма стига паранои
    брои се за анално отваряне иначе технически още си девица
    П.П. ся пак чета и нещо не ми стана ясно - вагинално вкара ли го ?

Мега фен Аватара на koalka
    Последно анален или вагинален секс си правила?Не знам на колко си, но не може да забременеш, ако той е свършил в ануса ти.Половата система няма нищо с отделителната.

Скиорчето
    Guest

Re: Направих го

Цитирай Първоначално написано от Bubetoo
    Здравейте, писах преди време за един мой проблем ако някой се сеща... но няма значение.Та направих го с един човек малко по-голям от мен,той не знаеше че ми е за 1 път и почнахме представих се добре той обаче ме "боцна" анално не беше нищо особенно и не съм сигурна дали свърши в мен.Та да питам ако е свършил то имали вероятност да съм бременна?И това не се брой за отваряне защото се пак?
    Бубе, анално ли свърши в теб или за вагинално имаш съмнения? И кое да не се брой за отваряне? Ако те е "боцнал" единствено анално - да не се брой за отваряне. Ама не успях да разбера да ли и двете ти дупки е поразил или само задната?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Хахахаха.
    Честито и да почерпиш.
    А на колко си, ако смея да попитам ?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    abe ako ti e svar6il v dupeto nqma da zabremenee6!mi ne se smqta za otvarqne,moje bi za otavrqne otzad!a vaginaln praixte li go?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Хахахаха.
    Честито и да почерпиш.
    А на колко си, ако смея да попитам ?
    хихи
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Последно къде ти го е "боцнал" , както ти се изрази - анално или вагинално. Ако е свършил в теб при анален секс, няма опастност да си бременна! И да... наистина на колко години си?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    накрая ше се окаже, че е сънувала

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    накрая ше се окаже, че е сънувала
    moje i film da e gledala!

Град
    София
    анално я е боцнал и се е изпразнил в дупето й. то се разбра!

и няма страшно! не си бременна
    [/quote]

Ми направихме го отзад и само с пръсче отпред. Но просто проблема е друг ето за какъв човек говоря с точност.
    "Здравейте имам нужда от спешен съвет.Преди време се запознах с един ного приятен човек с който мога да си говоря за всичко.Той е малко по голям от мен и ме покани на среща видяхме се и той ми каза "Виж сега от две години съм едно момиче което не е от софия а от Варна аз се опитах да живея там не се получи дойдохме тук но тя се оплаши и решихме да отидем заеддно в Шумен но тя така и не дойде и сега се виждаме 1,2 пъти на месец и се чуваме секи ден.Та искаш ли да се виждаме с теб и да си говорим да ходим на кафе и да правим и секс но ако тя реши да дойде тук с теб няма да имаме нищо повече. съгласна ли си?" А аз понеже ми е симпатичен и от доста време не съм усещала мъж до себе си се съгласих, но още не е станало нищо и се чудя да направяли това с него защо мисля че малко почвам да влагам и чувтва и незнам се пак и разликата ни е големичка и другото което е той не иска другите от компанията НИ да знаят, под предтекст че ще си помислят че съм курва дори да не сме спали и ще искат вскички и така сега незнам какво да правя.Според вас какви са неговите намерения?Дали ще се *** и ще ме зареже?Или имам шанс да го спечеля за по дълго?А и ако му кажа че не съм го правила както трябва да отчасти дали ще се откаже? Оф незнам Пишете моля ВИ! благодаря предварително "
    Това е той макар че май вече е скъсал с приятелката си и просто се чудя дали вече може да се получи нещо.Анално само ме боцна не разбрах обаче дали свърши а отпред само с пръст. Иначе съм на 17 Мерси за отговорите
    Обичал ли си без да те обичат? Плакал ли си както плаках аз.Навярно не,защото винаги си бил обичан.Желая винаги да е така и да не изпаднеш ти в момент критичен и да страдаш както страдах аз!

Град
    София
    Bubetoo, винаги има шанс да спечелиш един мъж! А щом само анално те е боцнал няма от какво да се притесняваш. Мисля, че щом сте успели вече да го направите, няма толкова скоро да се откаже от теб. Много добре разбирам в каква ситуация си и се надявма да постигнеш успех

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    На 17 си се съгласила на нещо подобно ?
    Ами .. успех ти пожелавам със спечелването му .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

[color=green]Zdrasti Bube Spox, ne si bremenna, no ako pak go pravi6 s tozi 4ovek i to tozi put vaginalno, vinagi polzvai PREZERVATIV. Sigurno go znae6, no vse pak A..iska ot teb sex, i ob6to vzeto samo tova nai-veroqtno, nali gi znae6 kakvi sa mujete....kakto i da e. Sledvai surceto si...ili jelanieto za sex, kakto iska6 go nari4ai No ne pravi ne6to, koito ne iska6 samo i samo, za da mu ugodi6. Tova e ot men, sega 4ao [/color]
    Jivotut e kratuk, za tova jivei go kato za posledno!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Заключ.

Re: Направих го в газа?

хаха абе мацка ти да не си в 3-ти клас???
    да бееееее ще забременееш ей сега от анален секс толква много познати станаха майки... аз се чудя и Азис как още не е забременял дето по цял ден го праскат у дупето

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Тоя пич ше требе да е яко смахнат, да те боде направо у дупето

Голям фен

Re: Направих го

Абе, мила! Щом питаш дали от секс в дупето ще забременееш значи си няма идея от секс или от човешка анатомия...къде си тръгнала да се клатиш с батковците, като даже не знае6 кво правиш? Не, от анален секс не може да се забременее
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си