- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да не би вече да е модерно да си тъп?
Затва и една моя аверка направо пише "см"...Първоначално написано от Avenged Sevenfold
![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
da tva e dobur variantПървоначално написано от exploitedteen
ne se znae na kakvo moje da popadnesh v antikvarnite knijarnici
razmenqneto sushto e dobra politika![]()
Хах, а аз взех да чета по-сериозно след като гледах "Случайтена Поаро" по Холмарка миналата година и реших, че трябва да чета разказите...Първоначално написано от шерито
Друга причина да почна да чета е, че прекарвам доста време по болниците, а там по цял ден пускат или чалга, или сапунени сериали...
Иначе и на мен тоалетната ми е лябимо място. Най-често чета късно вечер в леглото. Всяка вечер като си легна и почна да чета докато заспа и чета до 2-3 часа. Знам, че е вредно да го правя посред нощите, но просто тогава ми е интересно. Не знам защо, но през деня не мога да чета...
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
АЗ книжки вземам от библиотеката. Купувам си много рядко ато нещо ОСОБЕНО много искам да го имам.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
В нашата училищна библиотека има доста интересни нещица![]()
Аз също от там си взимам...Сега превеждам една от английски на български, ще откача, доста е трудничка![]()
Абе, с желание всичко се постига, има откъде да си вземеш книжки...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
xa .. tazi tema mi napomni
vednuj kato bqh vzel da cheta "Tui reche Zaratustra" na Nitcshe po vreme na lekcii .. i edin simpatqga ot tezi qkite , s lancite i golite glavi me pita : kvo praish be ?
i az : cheta ..
toi : e kvo chetesh
i az : em .. filosofiq
i negovata reakciq beshe : ti si se sduhal be![]()
Различни хора - различни идеали![]()
А в някои случаи - пълна или почти пълна липса на такива...
Аз съм забелязала, че някои хора приемат четенето като бреме, като задължение и затова не им е интересно.
Пример...В училище ни дадоха да четем "Под игото". Всички си казаха, че ще е кофти, че е тухла и че едвам ще изтраят да я прочетат. Е, прочетох я и ми се стори супер интересна и с хубава идея...
Имаше и доста мъдри мисли там...
А повечето от класа така и не я прочетоха, защото "първите страници бяха скучни".
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
2 и 11т. системни нарушения = бан
Аз пък в час по английски все чета нещо... Кат нямам кво да правя...Първоначално написано от exploitedteen
ЦЕНЗУРА!!!
пхяхяхя...от толкова много лигавщини точно моята избери...![]()
![]()
Кво пък?! лигаво ми беше...и що пък да не си го напиша така?! пфф..
ЦЕНЗУРА!!!
Мм понякога подобен начин на писане е изблик на лигавене, но в повечето случаи (мен ако питаш) е просто липса на знания, относно правописа в българския език.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Да, модерно е да си тъп и да си лигав. Аз използвам такива правописни грешки, само за да иронизирам някого или нещо.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Този стил на писане доста ме дразни. Това е някакъв опит да се постигне комичен ефект, или да се получи "готино", но всъщност е адски тъпо и затрудняващо четенето.
Като отворихте темата за книгите ми стана интересно едно нещо. Аз обичам да чета неща (не само книги), свързани с история, естествени науки и др. разнообразни теми, често не на хартия, а сканирани или директно в интернет. Но аз НЕ обичам да чета художествена литература - повечето художествени книги са ми скучни, стават ми безинтересни от първите страници, като седна да чета след малко усещам, че си мисля за нещо съвсем друго. Просто съм скаран със всичко свързано с литература. Е, много ли съм прост в такъв случай?
Въпроса ми да се разбира по следния начин: вие изказвате тези, че който не чете е неграмотен и неинтелигентен. Под "четене" трябва ли да се разбира задължително художествени книги?
lake_bodom, всичко зависи от това кой какво търси и намира в една книга. На някои им е интересно самото действие, те четат само диалозите, те също така биха глдали филм по книга, отколкото да я прочетат.
Други като теб например използват четенето за източник на информация.
Трети търсят естетическа наслада от четенето.
Четвърти - в една книга търсят от всичко по много
А мнението ми относно въпроса - не, под четене не трябва да се разбира четене само на художествени книги.
Фактът че ти не четеш худ. литерстура не значи че си прост, неграмотен и тнт.
Защо Метомен е цензуриран, сега очите ми търсят онази емотка...но не я намират. НЕеее![]()
ami toq primer deto si dal...tva go pi6at nqkvi ligli...makar 4e mee sram no nqkoi put kato sum se razligavila i az pi6a taka...no mnogo rqdko
Е то както гледам пишеш на латиница, така че нямаш право на коментар...Първоначално написано от HardcorE_AFA
Едит: Вземи си смали подписа...
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения