- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятели или Гаджето?! Няколко проблема в 1! :!:
/offПървоначално написано от fitnessa
хах,....първо да ти кажа че дори първите няколко изречения...щот не съм ти чел цялата смешка , ме разсмяха най много.....хах
Значи като цяло това е реакция на слабост от твоя страна.....ти да не го писа тва с "Речник на Псувните" в ръка а ....щот не ми се вярва да имаш толкова думи в речника....ма ходи помпай си ....избивай си комплексите....мисли си че си силен....пфффффф....вие сте едни от най смешните батка....и ми е интересно дали ше го начукаш на майка му и сестра му ... или няма да ти го начука баща му ....пффффффф
Относно поста....човече възхищавам се на смелостта ти да го признаеш макар било то и по нет-а.....ма както казаха всички , ако си решил да показваш че си различен....не тва е страната...щото тука гъзари са ей тия кат тоз по нагоре митьо крика .....те са такива мачовци че чак ми са повръща хах.....неосъзнати педали са те...щот има разлика между хомосексуалист и педал......
Та както казаха не го показвай на всички.....но няма да е зле да го покажеш на най добрите си приятели....тогава вече ще научиш кои ти е истински приятел и кои не .....
Колкото до секс-а....ми ддз направи му и ти някаф намек....
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
chestit praznik barai mekiq peeras -.-