- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kolko puti za 1 den ?
Колко най-много пъти сте го правили за един ден ! чакам отговори ... аз 4![]()
5
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Mi za sa 1-pyt sym go prail no ... 6e proam da go napraa poe4e ot 1 - pyt za 1 den ...![]()
3,след 3тият път не мой да ми стане![]()
4 пъти![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
Nai-mnogo 7 puti za sega![]()
Az 6te sam postoqnno v legloto
ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~
az sled 3-tata 4ikiq ve4e nqmam jelanie za sex...
5 ама само за една вечер мисля че бяха .И на другия ден приятелят ми вика че се чувствал супер изцеден и гладен хахах![]()
Ми.... май 8 за един ден![]()
![]()
Робинята на Quench
Ухаааа. Тоя твой приятел е направо секс машина, а ти си същинска тигрица.Първоначално написано от SINDEL
![]()
(Искам и аз, искам и аз... )
Ми така беше в на4алото... оба4е сега я караме по-полека. То не може секи ден по 100 пъти. Пък и одъртях, уморявам се ве4еПървоначално написано от bungle
![]()
![]()
Робинята на Quench
Първоначално написано от SINDEL
Мамка му, вярно като одъртееш и вече не е толкова лесно.Ти мен ме мани, аз все още съм въздържател. Трябва да ми дадете тиквен медал. Май 10 дена вече съм без секс...
![]()
12![]()
![]()
![]()
Аами 8 и аз, вчера. (: <3
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Абе как става това-моя след 2 пъти е изцеден и само 2-пъти съм го молила за 3-ти път,като единият дори не свърши. Просто се чудя на тези мъже и какво изхвърлят след 4-тия път-въздух ли?
: DПървоначално написано от krem4et0
То го има и друг момент, зависи от преди това кога сте го правили. Остави го твоя на сухо за малко повечко и ще има сили и за 20 пъти :Р
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Не е така. бяхме на сухо 5 седмици. И когато правихме пак секс,той така избухна,такъв оргазъм го разтресе,че целият трепереше и после дори не можа да ме изпрати до дома. та той твърди,че е бил наистина страхотен оргазъм,но само 1. Просто напоследък става така-правим 1 път. нямаме проблеми-20-30 минути,ако е на легло. В кола малко по-бързичко. Почивка да кажем 1 час-втори път и той или свършва с адски зор и всички действия от моя страна или просто не свършва. Казва,че е преуморен и наистина знам,че е така,но си мисля-аз ли греша?
и пак казвам-след 2-рия път той е като труп-разбит е. А аз секс 3-ти път няма и да искам,защото втория път е било над час и мен вече всичко ме боли!
А тя къде е споменала, че тези 8 пъти са само с 1? Може да е имала 3 бройки по няколко пъти и ето ти ги 8. Както и да е. По темата - 3 пъти.Първоначално написано от bungle
Левски шампион але але!
Нормално е. Приятеля ти е по-млад от теб, а ти си стара чанта вече. Скоро съвсем ще почнеш да се изморяваш и ще те смени с по-млада, някоя на неговите години, а ти ще си останеш сама и нещастна, защото си стара и употребена и нито връстниците ти ще те искат, защото налитат на млади, нито по-малките, защото за тях пък ще си прекалено стара. Такава е съдбата на всички жене дръзнали да се занимават с по-малки от тях. КучкаПървоначално написано от SINDEL
![]()
Приятеля ти е голям заек бе. Ама ти като си му се врекла, той та той. Що не опиташ и с друг мъж? Да сравниш. Да видиш че има и по-добри. 20-30 мин. на легло и по-бързо в кола... смях смях смях. Не зная как те е излъгал тоя и при все че си на 21, ама много си глупава. Не те чука никак качествено и си загоряла, но не си го признаваш и е нормално тук да не ни го признаеш на нас. Но си го знаеш, че е така. Опитай поне веднъж с някои наистина печен. И не ми говири че 30 мин. ти стигат... пък питаш как го правят по 3-4 и повече пъти. МИ правят го щото са си намерили качествени мъже, а ти със заека... не се излагай момиче. Младо си, хубаво си...имаш кандидати. Пусни се на някой колега, дето не е от твоя град и ги знае нещата там по общежитията. Ще усетиш нещо много хубаво и истинско. Пък заека ако го обичаш си го дръж. Ама поне веднъж в живота си бъди с мъж!Първоначално написано от krem4et0