- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Легнах си с един, а се събудих с друг!
Не мога да бъда по - съгласна.Първоначално написано от air_J
До авторката...не мога да повярвам, че има момичета, имащи толкова ниско ниво на достойнство! И аз съм се напивала, но винаги съм била с главоболие и същевременно доволна, че съм изкарала хубаво време с приятели. Чудя се...толкова ли е трудно да се повеселиш с приятели без да си си завряла две пишки в устата?
Това бях азПървоначално написано от Анонимко
Eми да - в техните очи си курва... Важното е след като нямаш особени спомени да се опиташ да намериш някой който е бил малко по-добре от теб и евентуално да ти каже колко бройки са минали през стаята... Ако не... дръж се на ниво! Ще правиш с който си искаш каквото поискаш! Само не позволявай на мъжките да те третират като курва! И следващия път внимавай маска![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Кво се мазниш ?Първоначално написано от deusex
![]()
Ебати консервативните хора.Първоначално написано от Cradle_Fan
Ти като си толкова отворена, дай телефон, че да може като имам път към Пловдив да имам нещо сигурно за ебане. Съгласна ли си? Ще те почерпя 1-2 водки (или там от колкото се напиваш), после ще те еба (а ако сме повече ще те ебем) и готово. Няма да бъдем консервативни, я?Първоначално написано от cherinka
![]()
Левски шампион але але!
Ми айде като си толкова надъхан пиши на лична за мобилния и ще те видим колко е б е шПървоначално написано от air_J
Хахаха.
К'во става тука ? Ааааааа ?
Много сте надъхани. Много.
А относно темата.. Барби най-добре се изказа. Първо трябва да се замисли дали са използвали предпазни средства и да си направи изследвания, за да не се окаже, че са и лепнали някоя болест, и чак след това да се притеснява дали е курва или не.
Нооо не мога да разбера, защо момичетата сме курви щом правим 3ки и разни такива, а момчетата, които ни ебат са яки пичове. Това винаги ще ме мъчи. Ама какво да ви правя..![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Май така излиза.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
За това, че я защитих до някъде с това мнениеПървоначално написано от air_J
прави ли ме курва?! странно но аз не мисля така, най-вече защото съм девствена, тъпако!Първоначално написано от Анонимко
не естествено, ама ако спиш с още 10 човека един след друг може и да си го помислят![]()
Миличка, няма защо да се притесняваш, че някви простаци, които са се възползвали от теб по такъв долен начин, какво ще си мислят. Тяхното мнение не трябва да ти дреме за него. А и да ти кажа не на едно момиче се е случвало нещо подобно, тъй че, жени сме, ще го преживеем![]()
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
а като стана беше с трети и като се прибра с четвърти![]()
Има ги много такива момичета, постарай се да не се повтаря.И както ти акзаха - направи си един профилактичен преглед.Анонимно е, така че няма от какво да се притесняваш.
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
xaxaxaxaПървоначално написано от deusex
Ако тва ти се е случило веднъж и направиш така че повече да не се повтори и отсега нататък си раэстваряш краката само пред момче в което си сигурна....няма да станеш курва спокоНо ако тва се повтори още 1-2 пъти-мииии ДА курва ще си ест
![]()
![]()
MM da tova e dostaaaa kurvensko
Не виждам нищо лошо в това да си праиш кефа !Тези мъжете тука дето ме критикуват че съм си признала,я се позамислете вие като спите с по 2-3 различни на ден какво сте.Да не сте нещо по-различно от нас.Много мразя такива изцепки!Това ,че сме жени не ни прави по- "лоши " от вас! в това отношение всички са си създали някакво консервативно мнение и немогат да погледнат от другата страна.Първоначално написано от air_J
Казах ви да си спестите критиките защото ми е все едно !![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Възмутена съм как може така да критикувате и обиждате хората...Авторката е направила грешка..ОК, случило се е, потребителите си изказват мнението, а вие се опитвате да ги промените докато ги убиждате
![]()
и аз съм възмотен че я обиждат НО мисля че авторката НЕ е направила никаква грешка =D>Първоначално написано от malka_sladuranka
било е просто хубаво ебане без чуства а на всичкото отгоре не с 1 а с 2-ма - баси кефа
нали знаете какво е казал мечо пух:
"колкото повече - толкова повече"
че какво по хубаво от това? има да - с 3ма \/
Ее аз лично съм на принципа че 3ма са много, но все пак щом някои го предпочитат ОК техен избор. Щом е толкова разпространено понятието 3ка и всеки 10 годишен знае какво е 3ка значи се практикува. И ние във форума нямаме правото да изливаме цялата си злоба върху "различните" от нас!Първоначално написано от deusex
ми да не бива да се дразним на различните
аз също не съм правил 3-ка или 4-ка но ми се иска да опитам - само с жени разбирасе![]()
![]()
![]()
изключително се дразня ..какво толкова се опитвате да промените мнението на някой,щом на него му харесва да е такъв и да прави такива неща не ми е ясно защо го критикувате.Това си е личен избор и смятам че щом някой е готов да води сексуален живот тои е достатъчно зрял за да знае какво иска !
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.