.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Ха-ха, няма такава курва. Ебати, а тука и казват даже да не си го слага присърце и да не смята, че е курва (е, явно някои хора от форума преоткриват в тази история част от своя живот). Да, тотална курва си, а вероятно и тези, които те защитиха също са (поне от думите им така съдя). Едната даже си призна (ninsy).
    Не мога да бъда по - съгласна.
    До авторката...не мога да повярвам, че има момичета, имащи толкова ниско ниво на достойнство! И аз съм се напивала, но винаги съм била с главоболие и същевременно доволна, че съм изкарала хубаво време с приятели. Чудя се...толкова ли е трудно да се повеселиш с приятели без да си си завряла две пишки в устата?

Re: Легнах си с един, а се събудих с друг!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Силвана
    На някакъв тъп купон се издъних много курвенски. Напих се порядъчно и почети не си спомниям кво точно стана. Само знам, че си легнах с едно момче и правихме секс, после съм заспала. На сутринта в леглото с мен лежеше друго момче и се целувахме. Още полуразсънена и полутрезва го напарвих и с него. Питах го дали снощи с мен е бил той а той само се изхили и не ми каза нищо. След това видях и другия и опасенията ми се потвърдиха. Дали само с тия двамата съм била или с повече. Не зная но много ми е притеснено. Сега дали това в техните очи ме парви курва?
    Сърбай си попарата. Проблемът си е твой. И да, курва си. Нямам друго определение за момиче (защото теб жена не мога да те нарека), което не помни с кого е била. А алкохолът не е извинение. Познаваш се най - добре и като знаеш какви ги вършиш като пиеш, присто спираш да пиеш. Повръща ми се от такива като теб. Как ми се иска да нямаше такива парцали...
    Това бях аз

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Eми да - в техните очи си курва... Важното е след като нямаш особени спомени да се опиташ да намериш някой който е бил малко по-добре от теб и евентуално да ти каже колко бройки са минали през стаята... Ако не... дръж се на ниво! Ще правиш с който си искаш каквото поискаш! Само не позволявай на мъжките да те третират като курва! И следващия път внимавай маска
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Цитирай Първоначално написано от kAdrOkoSkA
    Eми да - в техните очи си курва... Важното е след като нямаш особени спомени да се опиташ да намериш някой който е бил малко по-добре от теб и евентуално да ти каже колко бройки са минали през стаята... Ако не... дръж се на ниво! Ще правиш с който си искаш каквото поискаш! Само не позволявай на мъжките да те третират като курва! И следващия път внимавай маска

=D> Правилну
    Кучка съм, но не твоята...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от deusex
    защо бе аз подкрепям момичето!!!
    сериозно!
    защо когато едно момче спи с 2 момичета значи е страхотен плейбой а когато едно момиче спи с 2 момчета и веднага я обявяват за курва?
    не е верно
    аз и се кефя и я подкрепям! дано да има повече такива смели момичета =D> \/

(пък може некой ден и мен да ме огрее да се ебна с нея)
    Кво се мазниш ?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Cradle_Fan
    Ха-ха, няма такава курва. Ебати, а тука и казват даже да не си го слага присърце и да не смята, че е курва (е, явно някои хора от форума преоткриват в тази история част от своя живот). Да, тотална курва си, а вероятно и тези, които те защитиха също са (поне от думите им така съдя). Едната даже си призна (ninsy).
    До авторката...не мога да повярвам, че има момичета, имащи толкова ниско ниво на достойнство! И аз съм се напивала, но винаги съм била с главоболие и същевременно доволна, че съм изкарала хубаво време с приятели. Чудя се...толкова ли е трудно да се повеселиш с приятели без да си си завряла две пишки в устата?
    Ебати консервативните хора.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ти като си толкова отворена, дай телефон, че да може като имам път към Пловдив да имам нещо сигурно за ебане. Съгласна ли си? Ще те почерпя 1-2 водки (или там от колкото се напиваш), после ще те еба (а ако сме повече ще те ебем) и готово. Няма да бъдем консервативни, я?
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ти като си толкова отворена, дай телефон, че да може като имам път към Пловдив да имам нещо сигурно за ебане. Съгласна ли си? Ще те почерпя 1-2 водки (или там от колкото се напиваш), после ще те е** (а ако сме повече ще те е***) и готово. Няма да бъдем консервативни, я?
    Ми айде като си толкова надъхан пиши на лична за мобилния и ще те видим колко е б е ш

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Хахаха.
    К'во става тука ? Ааааааа ?

Много сте надъхани. Много.

А относно темата.. Барби най-добре се изказа. Първо трябва да се замисли дали са използвали предпазни средства и да си направи изследвания, за да не се окаже, че са и лепнали някоя болест, и чак след това да се притеснява дали е курва или не.

Нооо не мога да разбера, защо момичетата сме курви щом правим 3ки и разни такива, а момчетата, които ни ебат са яки пичове. Това винаги ще ме мъчи. Ама какво да ви правя..
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Май така излиза.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    За това, че я защитих до някъде с това мнение
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    стига сте се ебавали с момичето! може да е направила много грешки в тая нощ, но това не я прави курва според мен! още повече ако не се мисли за такава. наистина не е постъпила хубаво, ама то е така с тия които не държат. тва ще й е за урок. и е по-хубаво да разбереш с колко си спала и дали са само тия двамата и да се надяваш да не е станала някоя голяма изцепка
    прави ли ме курва?! странно но аз не мисля така, най-вече защото съм девствена, тъпако!

Супер фен
    не естествено, ама ако спиш с още 10 човека един след друг може и да си го помислят

Град
    София
    Миличка, няма защо да се притесняваш, че някви простаци, които са се възползвали от теб по такъв долен начин, какво ще си мислят. Тяхното мнение не трябва да ти дреме за него. А и да ти кажа не на едно момиче се е случвало нещо подобно, тъй че, жени сме, ще го преживеем

Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.

Голям фен
    Град
    trqvna
    а като стана беше с трети и като се прибра с четвърти

Повече от фен
    Има ги много такива момичета, постарай се да не се повтаря.И както ти акзаха - направи си един профилактичен преглед.Анонимно е, така че няма от какво да се притесняваш.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Guest
    защо бе аз подкрепям момичето!!!
    сериозно!
    защо когато едно момче спи с 2 момичета значи е страхотен плейбой а когато едно момиче спи с 2 момчета и веднага я обявяват за курва?
    не е верно
    аз и се кефя и я подкрепям! дано да има повече такива смели момичета =D> \/

(пък може некой ден и мен да ме огрее да се ебна с нея)
    xaxaxaxa

Голям фен
    Ако тва ти се е случило веднъж и направиш така че повече да не се повтори и отсега нататък си раэстваряш краката само пред момче в което си сигурна....няма да станеш курва споко Но ако тва се повтори още 1-2 пъти-мииии ДА курва ще си ест

Guest
    MM da tova e dostaaaa kurvensko

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Не виждам нищо лошо в това да си праиш кефа !Тези мъжете тука дето ме критикуват че съм си признала,я се позамислете вие като спите с по 2-3 различни на ден какво сте.Да не сте нещо по-различно от нас.Много мразя такива изцепки!Това ,че сме жени не ни прави по- "лоши " от вас! в това отношение всички са си създали някакво консервативно мнение и немогат да погледнат от другата страна.
    Казах ви да си спестите критиките защото ми е все едно !
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ако това не е курвенско аз съм трамваи

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Възмутена съм как може така да критикувате и обиждате хората...Авторката е направила грешка..ОК, случило се е, потребителите си изказват мнението, а вие се опитвате да ги промените докато ги убиждате

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Възмутена съм как може така да критикувате и обиждате хората...Авторката е направила грешка..ОК, случило се е, потребителите си изказват мнението, а вие се опитвате да ги промените докато ги убиждате
    и аз съм възмотен че я обиждат НО мисля че авторката НЕ е направила никаква грешка =D>
    било е просто хубаво ебане без чуства а на всичкото отгоре не с 1 а с 2-ма - баси кефа
    нали знаете какво е казал мечо пух:
    "колкото повече - толкова повече"
    че какво по хубаво от това? има да - с 3ма \/

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    че какво по хубаво от това? има да - с 3ма \/
    Ее аз лично съм на принципа че 3ма са много, но все пак щом някои го предпочитат ОК техен избор. Щом е толкова разпространено понятието 3ка и всеки 10 годишен знае какво е 3ка значи се практикува. И ние във форума нямаме правото да изливаме цялата си злоба върху "различните" от нас!

ми да не бива да се дразним на различните
    аз също не съм правил 3-ка или 4-ка но ми се иска да опитам - само с жени разбирасе

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    изключително се дразня ..какво толкова се опитвате да промените мнението на някой,щом на него му харесва да е такъв и да прави такива неща не ми е ясно защо го критикувате.Това си е личен избор и смятам че щом някой е готов да води сексуален живот тои е достатъчно зрял за да знае какво иска !
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си