- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Легнах си с един, а се събудих с друг!
не винаги но като цяло да
ninsy вместо да се дразниш понеже виждам че сме на едно менние я по добре ела да се видим и да си обменим знания и опит по темата \/
това бях аз ама нещо ме изхварли операта тъпаПървоначално написано от Анонимко
![]()
казах ти ,имам си сериозен приятел,и такива тъпи забивки по форумите и чатовете никога не са ми допадали !Първоначално написано от deusex
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
И аз подкрепям!!!Първоначално написано от ZaRaZaT@
[quote="ninsy"]Първоначално написано от deusex
е то и аз си имам сериозна приателка ама не ми пречи... ти губиш![]()
![]()
![]()
3ката е много хубав вид сексуално изживяване и който не го е изпитал, не е видял нищо от секса. В темата обаче момичето е едва ли не - изнасилена! Да! Точно това е! Без нейно знание и съгласие, двама, а може и повече, са се възползвали от нея, което си е изнасилване и трябва да сезира прокуратурата и да осъди тези двама които са го направили за някакво обезщетение.
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
[quote="deusex"]хах не губя,никога не съм губилаПървоначално написано от ninsy
![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
awe moeli si tolko prosta we kere kere ...
†hip-hop†
Ми виж сега...номера на момичето е,че е била пияна и се е съгласила. Се едно д аседиш с разтворени крака и после да се сърдиш.Първоначално написано от Trisha1991
Дали е курва...хах знам ли?...
Ама има по-важнби въпроси: Дали е бременна?, Дали са я заразили с нещо? И дали ще иска пак да прави така...
SLivanooo,SLivanooo,mulvata se nosi veche![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
да бе и аз така
легнах си с една и се събдих с друха в друг апртамен... излизам гледам - в друг град съм...
Остави темата...Има една песен на Ъпсурт,в нея се пееше нещо подобно ..."Искам твойто тяло..."Първоначално написано от deusex
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
xmmmMmM pOsTaPkaTAtI e Mn MN gluPaVA.Sq mojebi razbira6 4e pianstvoto ne vodi do nikade osven do krevata s edna banda zagoreli pi4ove deto samo iskat si go ragnat nqkade.Dali si kurva samo ti si znae6,est mom4etata sigurno 6te se poxvalqt nasam natam i nqma da ostane v taina va6ata pianska ve4er.Po dobre varvi se pregledai 4e ne znae6 koi te e ebal i ot kvo moje da e bolen...Drugia pat misli malko pikla takava