- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против връзките с женени мъже/омъжени жени.
Първоначално написано от Barbie
А кой е доказал АКСИОМИТЕ в математиката???
Тези нужди ги е доказал живота! Те нямат нужда от допълнително доказване - на всеки е ясно че това е така! А има ли някой нормален който да не иска секс и пари? или такъв който да не се стреми към тях по един или друг начин? е ако някой каже че е такъв значи е баси лъжеца!
Ти сама го каза:
любовта е "Нужда да се чувстваш обичан". Да и аз така мисля - ето че това е поредната "нужда" колкото и егоистично да звучи!
В днешно време наистина някои жени могат да се издържат само НО все пак да не забравяме че сме в българия такаче тука нещата са леко по-различни ако една жена иска да е самостоятелна НЯМА начин да постигне развитие на професионално ниво БЕЗ помощта или подкрепата на мъже които искат да я изчукат (независимо дали се стига до там или дали въобще го споменават)
е има и друга алтернатива:
"тати има хотели на слънчев бряг - юпиии))"
(а в случай че тати няма хотелче... ами защо да не си намеря един такъв тати и като му духам няколко пъти може пък да ме направи секретарка в "шератон" или "мис българия")
* не се смейте много ама това за мис българия наистина е така хаха подигравка кво да се прай![]()