- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: Имам проблем с трите ми най-добри приятелки
зна4и имам 3 наи добри приятелки. едната си има сестра която е много без4увствена втората пък от4аяно иска да е приятелка със онази сестра а третата по4ти никога не взема отношение в споровете . така сестрата на първата каза нещо лошо за втората (тази която се опитва да я спе4ели) и аз и третата го 4ухме и аз не се сдържах защото много държа на втората и и казах 4е онази и е казала ''тъпа'' оба4е и казах да не казва 4е сам казала оба4е тя е казала на първата и на сестра и и тя не си признава и казва 4е лъжа . в понеделник ще говорим вси4ки но ме е страх 4е няма да ме подкрепи приятелката ми която също 4у и тогава ще ги изгубя вси4ките ;( ;(
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Ами, ако не те подкрепи можеш да си направиш изводите...Страх, не страх, говорите.
Поговори още сега с тази, която е чула. По възможност, ако има скайп, айсикю, тоест да остане доказателство, ако после реши да излъже, че нищо не е чула. А ако излъже, търси си нови приятелки, тези не те заслужават
аз съм тази която трябва да потвърди
ние сме си приятели от 7 години аз знам какво съм чула и сам готова да потвърдя
не мисля,че има нужда от нови прияатели![]()
Пак се убеждавам,че приятелство между повече от две момичета не може да съществува...
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Вие сте олицетворение за най-дълбокомисленото и невероятно чесно,и искрено приятелство...Възхищавам ви се!
Ама ей уфсъ,като се научиш какво е приятелство тогава говори...
Moderated by ^npocTo^a3^f^
2 точка от правилника!