zna4i zapo4vam napravo po sa6testvo otpredi okolo 3 sedmici.pak puskah tema tuka no se pouspokoih 4e nqma kak da sam bremenna.sled pove4e ot sedmica si pravih test i se ukaza otricatelen kakto i se o4akva6e.sega oba4e ima o6te dva slu4aq koito me trevojat.edin pat galih 4lena na priqtelq mi i imah predeqkulacionna te4nost po prastite posle se darjahme za raka no toi ve4e sas suhi prasti pronikva posle v men.4uvala sam sa6to 4e spermatozoidite jiveqt v slunka.pravih mu svirki minaliq petak i posle se celuvahme toi ne be6e svar6il ama taq predeqkulacionna te4nost nali i v neq ima spermatozoidi i posle me liza po sramnite ustni ama ne po vlagali6teto.i sega mi e 27 den ot cikala i imam PMS i mai mi idva ama e nqkfo takova leki4ko i kafenikavo i nqmam bolki kakto drug pat sigurno 6te mi doide po hubavo do utre ve4erta ama vse pak az da si pitam da si me uspokoite :nqma kak da sam bremenna nali?az sam po4ti sigurna 4e nqma kak no vse pak iskam da vidq i drugi mneniq.blagodarq za serioznite otgovori predvaritelno.