.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Абсолютно съгласен съм със Зиези. Това, което казвате е невъзможно. Невъзможно е да са знаели къде ще бъде полицаят. Просто е било случайност, че са убили полицаят, който е свидетел по делото. Надали изобщо са искали да убият някого...
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Guest
    Те са го ръгнали с тръба в черния дроб.... Много случайно ...

По-лесно им е да го хванат и да го наръгат на улицата. Защо ще го правят на стадион, на който е пълно с камери и е почти сигурно, че ще ги заснемат и после ще ги хванат.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
    Цитирай Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
    Еми тия от Сицилия половината са бандити .
    Еми как,разбира се,че са бандити!Те за тва и половината Самоков са бандити...И от кога бандитите имат достъп до такава информация?
    elelele ti si mn zle we pi4. 1 kak razbrahme 4e sa banditi li mi v siciliq ima edno ne6to vikat my mafiq,2 ot kade imat takava informaciq,mi ima edno qvlenie nare4eno podkyp i sravnenieto samokov i siciliq be6e mn qko
    Ох....Това ме развесели по особен начин...Явно понеже в Сицилия има мафия(очевидно само там има) това означава,че всички жители там са мафиоти!И тъй като са мафиоти дават подкупи за да научат къде кой какво ще охранява...Сега ми се изясни,всичко се връзва!
    radvam se 4e ti se izqsni are 4ao!!! si4ko e napalno sly4aino
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

Цитирай Първоначално написано от Мo6nо
    По-лесно им е да го хванат и да го наръгат на улицата. Защо ще го правят на стадион, на който е пълно с камери и е почти сигурно, че ще ги заснемат и после ще ги хванат.

АААааааа не нема такъв идиот
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Голям фен Аватара на Ziezi
    Е чакай са,нали самоделката го е убила?И ми е интересно как може с тръба да пробиеш на човек черния дроб....И пак ще ти кажа,че дори и да можеше да пробиеш кожата на човек с тръба леко е трудно да му нацелиш черния дроб!Всеки уважаващ себе си психолог би казал в случая,че ако ще убиваш с тръба полицай при тези условия(адреналинът и въобще условията на меле на улицата) много по-вероятно е да се опиташ да му разбиеш главата примерно...Просто прекалено много филми гледаш,тва е проблема...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Е чакай са,нали самоделката го е убила?И ми е интересно как може с тръба да пробиеш на човек черния дроб....И пак ще ти кажа,че дори и да можеше да пробиеш кожата на човек с тръба леко е трудно да му нацелиш черния дроб!Всеки уважаващ себе си психолог би казал в случая,че ако ще убиваш с тръба полицай при тези условия(адреналинът и въобще условията на меле на улицата) много по-вероятно е да се опиташ да му разбиеш главата примерно...Просто прекалено много филми гледаш,тва е проблема...
    leleleel top4o kvo govori6 gluposti ostavi g-n psiholog da kaje kak stoqt ne6tata

Ирудибулимули,що вместо да престанеш с безмислените си коментари не ми отговориш както трябва?Последно с кво е убит?

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Отначало се е смятало че е умрял от бомбичка в лицето, но след аутопсията е установено че е починал от удар в черния дроб.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    кой би планирал убийство чрез удар в черния дроб??
    Еми те са планирали УДАР , с който да го убият...

СМЪРТ ЗА УШЕВ!!!!! ДАНО ВСИЧКИ УШЕВИ ГИ УБИЯТ ТАКА !!!!
    Ще ме държат 7 часа в рпу-то МАЙКА ВИ ДЕА УШАТИ !!!!

38-годишният служител на реда е бил ударен смъртоносно в черния дроб, след което бе уцелен и с бомба. След направената аутопсия се разбра, че именно разкъсванията на черния дроб са довели до гибелта му.
    tyka si4ko e sly4aino

ok ti znae6 vsi4ko!!!

Guest
    Експлойтедчо, било е удар с тръба .УЛТРАСА просто се е опитал да го наръга и да го убие.След тва за всеки случай и бомбичка са ментали на патрулката му.

Guest
    Аз се радвам ,че има убит ушев

Експлойтедчо, било е удар с тръба .УЛТРАСА просто се е опитал да го наръга и да го убие.След тва за всеки случай и бомбичка са ментали на патрулката му.
    Слушай са бе пич,цялата работа се състои в тва,че ако наистина искаш да убиеш някого едва ли ще тръгнеш да го удряш в черния дроб!Даже напротив,ако въобще си се бил някога ще знаеш,че там се удря(не точно в черния дроб ами областта около него) за да предпазиш човека срещу теб от по-сериозни наранявания!Естествено,че ако го нацелиш в черния дроб ще е доста болезнено(най-малкото)!Мен лично са ме удряли там и няма да ти казвам за какво става дума.Следващите 10-15 минути не можеш да се изправиш,но въпроса е,че е доста трудно да го нацелиш точно!Още повече пък при ситуацията,в която те са били.Доста по-логично ми звучи да го праснеш в главата,ако искаш да го убиеш!Тва е цялата работа!

аз пък не се радвам на такива простотии, показват единствено комплекси...

а забравих... и аз бях яко ACAB... но да убиваш хора... пфффф
    тук съм съгласен с теб Колкото и да мразя ушевите тва е човек в друга държава за който изобщо не си знаел че съществува и изведнъж-СМЪРТ Този човек все пак има семейство....виж за ушевите тука дето бият жени и момиченца имам друго мнение.........
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Слушай са бе пич,цялата работа се състои в тва,че ако наистина искаш да убиеш някого едва ли ще тръгнеш да го удряш в черния дроб!Даже напротив,ако въобще си се бил някога ще знаеш,че там се удря(не точно в черния дроб ами областта около него) за да предпазиш човека срещу теб от по-сериозни наранявания!Естествено,че ако го нацелиш в черния дроб ще е доста болезнено(най-малкото)!Мен лично са ме удряли там и няма да ти казвам за какво става дума.Следващите 10-15 минути не можеш да се изправиш,но въпроса е,че е доста трудно да го нацелиш точно!Още повече пък при ситуацията,в която те са били.Доста по-логично ми звучи да го праснеш в главата,ако искаш да го убиеш!Тва е цялата работа!
    e ne!!! ti kvo si misli6 4e kato sa tragnali da go ybivat sa si kazali 6te go ybiem s ydar v 4erniq drob!!! i kak da go ydari v glavata kato sa s kaska!!! i kak 6e mi obqsni6 fakta 4e sled kato sa go naragali sa my metnali bobi4ka po nego?!

Ируди,първо хайде да ми обясниш ситуацията,че нещо не ми е ясно.Този полицай в кола ли е бил?
    Ми нали тва ти казвам!Едва ли са си казали "дай да го убием с удар в черния дроб"!Ако наистина са искали да го убият ударът нямаше да е там!

Ируди,първо хайде да ми обясниш ситуацията,че нещо не ми е ясно.Този полицай в кола ли е бил?
    Ми нали тва ти казвам!Едва ли са си казали "дай да го убием с удар в черния дроб"!Ако наистина са искали да го убият ударът нямаше да е там!
    ei palqk zemi parvo mi napi6i nicka pravilno edvali znae6 kvo ozn ama kakto i da e i posle 6ti obqsnq

ei palqk zemi parvo mi napi6i nicka pravilno edvali znae6 kvo ozn ama kakto i da e i posle 6ti obqsnq
    Ей путьо рошав,внимавай с определенията!Нали се сещаш как им се вика на форумните отворковци?

Ей путьо рошав,внимавай с определенията!Нали се сещаш как им се вика на форумните отворковци?
    ziezi mai im se vika6e!!! zemi mlakni nai nakraq internet wanna bee,tapak!!!

форумни хулиганииииииииии =D>

ама как знам... ахахахахахах
    =D> =D> =D> =D> Не вярвах,че някой ще успее да се справи с въпроса....

Имидибуливуликули,ай пиши по-четливо,че не мога да те разбера!

tctctc i ko 6i praimi sqq kato spreli da igraqt v italiq da hodq da im se molq da po4vam da igraqt li koo

форумни хулиганииииииииии =D>

ама как знам... ахахахахахах
    =D> =D> =D> =D> Не вярвах,че някой ще успее да се справи с въпроса....

Имидибуливуликули,ай пиши по-четливо,че не мога да те разбера!
    zemi si smeni avatara 4e go srami6!!! laino rqdko

Интересно ми е,ако бяхме лице в лице дали щеше да ми говориш така...Но никога няма да разберем,нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си