- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- пак терор в Италия
Абсолютно съгласен съм със Зиези. Това, което казвате е невъзможно. Невъзможно е да са знаели къде ще бъде полицаят. Просто е било случайност, че са убили полицаят, който е свидетел по делото. Надали изобщо са искали да убият някого...
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Те са го ръгнали с тръба в черния дроб.... Много случайно ...
По-лесно им е да го хванат и да го наръгат на улицата. Защо ще го правят на стадион, на който е пълно с камери и е почти сигурно, че ще ги заснемат и после ще ги хванат.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Първоначално написано от Ziezi
radvam se 4e ti se izqsni are 4ao!!! si4ko e napalno sly4aino
![]()
![]()
![]()
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Първоначално написано от Мo6nо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АААааааа не нема такъв идиот
![]()
![]()
![]()
![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Е чакай са,нали самоделката го е убила?И ми е интересно как може с тръба да пробиеш на човек черния дроб....И пак ще ти кажа,че дори и да можеше да пробиеш кожата на човек с тръба леко е трудно да му нацелиш черния дроб!Всеки уважаващ себе си психолог би казал в случая,че ако ще убиваш с тръба полицай при тези условия(адреналинът и въобще условията на меле на улицата) много по-вероятно е да се опиташ да му разбиеш главата примерно...Просто прекалено много филми гледаш,тва е проблема...Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
leleleel top4o kvo govori6 gluposti ostavi g-n psiholog da kaje kak stoqt ne6tataПървоначално написано от Ziezi
Ирудибулимули,що вместо да престанеш с безмислените си коментари не ми отговориш както трябва?Последно с кво е убит?
Отначало се е смятало че е умрял от бомбичка в лицето, но след аутопсията е установено че е починал от удар в черния дроб.
Еми те са планирали УДАР , с който да го убият...Първоначално написано от exploitedteen
СМЪРТ ЗА УШЕВ!!!!! ДАНО ВСИЧКИ УШЕВИ ГИ УБИЯТ ТАКА !!!!
Ще ме държат 7 часа в рпу-то МАЙКА ВИ ДЕА УШАТИ !!!!
38-годишният служител на реда е бил ударен смъртоносно в черния дроб, след което бе уцелен и с бомба. След направената аутопсия се разбра, че именно разкъсванията на черния дроб са довели до гибелта му.
tyka si4ko e sly4aino![]()
ok ti znae6 vsi4ko!!!
Експлойтедчо, било е удар с тръба .УЛТРАСА просто се е опитал да го наръга и да го убие.След тва за всеки случай и бомбичка са ментали на патрулката му.
Аз се радвам ,че има убит ушев![]()
Слушай са бе пич,цялата работа се състои в тва,че ако наистина искаш да убиеш някого едва ли ще тръгнеш да го удряш в черния дроб!Даже напротив,ако въобще си се бил някога ще знаеш,че там се удря(не точно в черния дроб ами областта около него) за да предпазиш човека срещу теб от по-сериозни наранявания!Естествено,че ако го нацелиш в черния дроб ще е доста болезнено(най-малкото)!Мен лично са ме удряли там и няма да ти казвам за какво става дума.Следващите 10-15 минути не можеш да се изправиш,но въпроса е,че е доста трудно да го нацелиш точно!Още повече пък при ситуацията,в която те са били.Доста по-логично ми звучи да го праснеш в главата,ако искаш да го убиеш!Тва е цялата работа!Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
тук съм съгласен с тебПървоначално написано от exploitedteen
Колкото и да мразя ушевите тва е човек в друга държава за който изобщо не си знаел че съществува и изведнъж-СМЪРТ
Този човек все пак има семейство....виж за ушевите тука дето бият жени и момиченца имам друго мнение.........
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
e ne!!! ti kvo si misli6 4e kato sa tragnali da go ybivat sa si kazali 6te go ybiem s ydar v 4erniq drob!!!Първоначално написано от Ziezi
i kak da go ydari v glavata kato sa s kaska!!! i kak 6e mi obqsni6 fakta 4e sled kato sa go naragali sa my metnali bobi4ka po nego?!
Ируди,първо хайде да ми обясниш ситуацията,че нещо не ми е ясно.Този полицай в кола ли е бил?
Ми нали тва ти казвам!Едва ли са си казали "дай да го убием с удар в черния дроб"!Ако наистина са искали да го убият ударът нямаше да е там!
ei palqk zemi parvo mi napi6i nicka pravilno edvali znae6 kvo ozn ama kakto i da e i posle 6ti obqsnqПървоначално написано от Ziezi
Ей путьо рошав,внимавай с определенията!Нали се сещаш как им се вика на форумните отворковци?Първоначално написано от IRRIDUCIBILI
ziezi mai im se vika6e!!! zemi mlakni nai nakraq internet wanna bee,tapak!!!Първоначално написано от Ziezi
=D> =D> =D> =D> Не вярвах,че някой ще успее да се справи с въпроса....Първоначално написано от exploitedteen
Имидибуливуликули,ай пиши по-четливо,че не мога да те разбера!
tctctc i ko 6i praimi sqq kato spreli da igraqt v italiq da hodq da im se molq da po4vam da igraqt li koo
zemi si smeni avatara 4e go srami6!!! laino rqdkoПървоначално написано от Ziezi
Интересно ми е,ако бяхме лице в лице дали щеше да ми говориш така...Но никога няма да разберем,нали?