- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Перфектното самоубийство...!??!!?
v minaloto ne sa gi pogrebvaliПървоначално написано от OtherDimension
be careful what you wish for 'cause you just might get it
"Ако искаш да сложиш край на живота си, давай. Няма нужда да се самоубиваш, за да го направиш."
Тряа да питам Ем откъде беше цитатът...
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Мен лично смъртта ме плаши. Знам, че е нещо нормално и неизбежно и знам, че 100% от случайте завършват със смърт, но ме плаши.Иначе самоубийсто...хмм..бих избрала най-бързия и безболезнен начин, скок от висока сграда е последното което бих избрала
високо...падане...ужас...и това ме плаши, може би въпросното "магнум" най-много ми допада.Но все пак самата идея за самоубийство не ми допада, обичам живота. Дори съм се замисляла как ли се чувстват хорада над определена възраст 70-80приблизително, като знаят че утре може и да не са тук.Попринцип това важи за всеки де, но....имам чувството че ако доживея тази възраст ще бъде голяма агония за мен..
Доста лехкомислено приемате смъртта. Аз имам братовчед, който се самоуби. Тея хора са егоисти, на които не им пука какво причиняват на близките си.
Няма да коментирам кое е перфектното. Всички са глупави и безсмислени.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
първо да кажа,че съм против самоубийства с цел бягане от разни проблеми..тва само един супер смотан човек може да го направи.
второ-няма какво да се плашим от смъртта,защото не сме ли готови да умрем,сме вече мъртви(имаше някаква такава сентенция,която доста ми хареса)умни сте сички,тълкувайте си го.няма какво да разяснявам..аз съм на мнение,че човек трябва да опитва от всичко,което иска ,без някакъв страх и го правя..
за мен перфектново самоубийство е или някаква свръхдоза..или във вана-сядаш,свиваш си коленете,хващаш ги,след което си потапяш главата и си отваряш устата(може да крещиш ..)..прерязване на вени на някое пусто място със много сняг е много красиво,според мен.пък и си е 2 в 1-хем си режеш вените,хем усещаш и бялата смърт..
get off.