.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

aide da me uspokoite 4e ne sam dobre

zna4i zapo4vam napravo po sa6testvo otpredi okolo 3 sedmici.pak puskah tema tuka no se pouspokoih 4e nqma kak da sam bremenna.sled pove4e ot sedmica si pravih test i se ukaza otricatelen kakto i se o4akva6e.sega oba4e ima o6te dva slu4aq koito me trevojat.edin pat galih 4lena na priqtelq mi i imah predeqkulacionna te4nost po prastite posle se darjahme za raka no toi ve4e sas suhi prasti pronikva posle v men.4uvala sam sa6to 4e spermatozoidite jiveqt v slunka.pravih mu svirki minaliq petak i posle se celuvahme toi ne be6e svar6il ama taq predeqkulacionna te4nost nali i v neq ima spermatozoidi i posle me liza po sramnite ustni ama ne po vlagali6teto.i sega mi e 27 den ot cikala i imam PMS i mai mi idva ama e nqkfo takova leki4ko i kafenikavo i nqmam bolki kakto drug pat sigurno 6te mi doide po hubavo do utre ve4erta ama vse pak az da si pitam da si me uspokoite :nqma kak da sam bremenna nali?az sam po4ti sigurna 4e nqma kak no vse pak iskam da vidq i drugi mneniq.blagodarq za serioznite otgovori predvaritelno.

Веднага те успокоявам, няма страшно. В нито един от двата случая не трябва да се тревожиш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Споко, бе. То ако се забременяваше така...

nqq na4in da si bremenna moje da is napulno spokoina
    Плевен е града на вашите кошмари,тука раздаваме яко шамари!!!:P

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    В предеукационната течност няма сперматозоиди. + че спермата на въздух умира. Няма начин да си бременна, а и щом теста е орицателен.

Супер фен
    верно не си добре, параноята те гони, ходи на психиатър

spokoinoOo, spokoiNooOO, diShai dylboko
    a sq uspokoi li se malku xixixi
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен няма за какво да се притесняваш.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BloodSoul
    В предеукационната течност няма сперматозоиди. + че спермата на въздух умира. Няма начин да си бременна, а и щом теста е орицателен.
    да, бе, ВЪОБЩЕ няма сперматозоиди... ахахаха
    иначе
    споко, мацка... няма страшно!)

Супер фен
    Хах абе хората какъф секс правят и пак не забременяват....100% не си бременна!!! Просто и двете причини са даже смешни за притеснение бих казала..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не се забременява само с бутане и лизане,защото спермата трябва да се впръска навътре!!!!! Осевн това е необходимо и голяма концентрация на сперматозоиди. А и още нещо на вхда на влагалището има естествен спермицид!

Мега фен
    Град
    SF
    Ъмм.. мацка, я по-спокойно. То ако така се забременяваше...

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от BloodSoul
    Като не знаеш по добре не се излагай,как пък реши че в предеякуационната течност няма сперматозоиди..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    спокойно

Дъ бест аватар от галерията

blagodarq:)

hora blagodarq vi za otgovorite!doide mi ve4e normalno s bolkite i s vsi4ko,nqma sasireci kakto znam 4e e pri spontanen abort,daje imam 4uvstvoto 4e e leko po obilno ot predi6niq pat no mislq 4e e normalno ot vremeto i ot tova 4e minaliq pat kato mi doide bqh malko bolna i zatova mi e bilo po leko nali momi4eta

Guest
    Spoko..tva kafqvoto i az go imam))Prosto prekaleno mnogo mrysna kryv..sled tva se normalizira)Spoko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си