.
Затворена тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 196 от общо 196
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    krem4eto hahahaha to4no ti zadr1stenq4ko neznae6 ni6to za liybovta taka 4e ne mi se obesnqvai ami duhai ./. deusex abe gei..koga si bil na moq stranaa?!?Da mi pi6e6 tuka,4e edno m ako ne moje da si hvane f na 20 kolko nego se hva6ta s 13 godi6na li?Tova li e da si na moq strana tova li?Da obijda6 i mene i KpeTeha...
    spored men krem4eto ne e zadr1stenq4ka!!!
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Мега фен
    Град
    SF
    krem4eto hahahaha to4no ti zadr1stenq4ko neznae6 ni6to za liybovta taka 4e ne mi se obesnqvai ami duhai ./. deusex abe gei..koga si bil na moq stranaa?!?Da mi pi6e6 tuka,4e edno m ako ne moje da si hvane f na 20 kolko nego se hva6ta s 13 godi6na li?Tova li e da si na moq strana tova li?Da obijda6 i mene i KpeTeha...
    'Бах мама му, ама ли4и си наистина 4е си на 13 и 4е гаджето ти е кретен..

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз не знам нищо за любовта!!!! Е,тука се изказа. Искаш да кажеш,че аз,която имам връзка 2 години и половина,през която сме преживяли много неща,които са доказали чувствата на всеки към другия не знам какво е любов? защото,мила любов не е това,което става докато сте заедно,а това което се случва,когато сте разделени. Липсвали ли сте си? Знаеш ли ти колко е тежко да се отделиш от любимия за дълго време и с месеци да не му виждаш очите,но всеки 1 миг да си с него и да усещаш болката му. Била ли си така близка с някого,че да имаш чувството,че преди да го познаваш изобщо не си живял? Правила ли си жертви за Кретена и той за теб. жертвала? Правила ли си копмромиси? Съобразявала ли си графика с него? И най-важното-чувствала ли си,че искаш да си с този човек завинаги?
    после не знам какво е любов и ми го казва пикла на 13!!!!!!!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CvEtI`KiSs
    И според мен. Много от разбиранията на това момиче не съвпадат с мойте, но тя е показала, че има принципи и добре изградена ценностна система.Тя уважава себе си и си знае цената, за разлика от доста потребителки в този форум.

Град
    Свищов
    Мерси-не е първата,нито последната която мисли така. нейна си работа-това,че имам по-различно виждане автоматично ме прави задръстена!
    Благодаря на malka_sladuranka за милите думи.
    Това,че мислим различно не значи,че трябва да се мразим. в крайна сметка именно различията между хората водят до усъвършенстване на човечеството,да загърбиш различието е трудно,но те прави истински ЧОВЕК

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Мерси-не е първата,нито последната която мисли така. нейна си работа-това,че имам по-различно виждане автоматично ме прави задръстена!
    ot vsi4kite ti mneniq koito si pisala samo s tfa za svirkite ne sum saglasna no vseki ima svoq izbor no za vsi4ko ostanalo si mnogo prava i tezi koito te nari4at zadrastena trqbva parvo sebe si da poglednat a posle da s1dqt drugite

Град
    Свищов
    Аааааа аз никого не насилвам да прави свирки-просто казвам,че не е нещо гадно. И аз така мислех и до ден днешен си мисля,че на друг човек не бих правила. Просто трябва да сме супер близки. но това е друга тема.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аааааа аз никого не насилвам да прави свирки-просто казвам,че не е нещо гадно. И аз така мислех и до ден днешен си мисля,че на друг човек не бих правила. Просто трябва да сме супер близки. но това е друга тема.
    da be razbrah te naistina si super

Супер фен
    Hah mnogo 6te ti skapq samo4uvstvieto kato ti kaja nqkoi raboti... :P Zna4i s KpeTeHa ne sme ot edin grad i postoqnno si lipsvame!Vtoro mnogo p1ti sme si pravili kompromisi i glavno toi na mene!Treto...est 4e sme se jertvali edin za dryg!
    Eto pak..ne6ta koito ti si ispitala na 19 godini..az gi ispitvam na 13 eh jivota na nas mladite 13 godi6ni f-4eta e super gotin!

Hah mnogo 6te ti skapq samo4uvstvieto kato ti kaja nqkoi raboti... :P Zna4i s KpeTeHa ne sme ot edin grad i postoqnno si lipsvame!Vtoro mnogo p1ti sme si pravili kompromisi i glavno toi na mene!Treto...est 4e sme se jertvali edin za dryg!
    Eto pak..ne6ta koito ti si ispitala na 19 godini..az gi ispitvam na 13 eh jivota na nas mladite 13 godi6ni f-4eta e super gotin!
    e i kvo i e gotinoto na jivota na 13 godi6nite f-4eta???

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    'Бах мама му, ама ли4и си наистина 4е си на 13 и 4е гаджето ти е кретен..

malkoto_sladur4e, забелязвам нещо мн интересно, отговаряш на всички постове, в които пише или не нещо за теб, но отказваш да кажеш за кво си говорите с твоя кретен... ...интересно ми е, защото никога не съм имала общи теми с мъже по-големи със 7 години от мен ...защо ли...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    ох хора не разбрахте ли , че каквото и да им кажем нищо няма да се промени . те ще продължават да си правят каквото им скимне . оставете ги ще им дойде акъла по някое време. добре , че поне има и 13 годишни с малко мозък в главата
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Супер фен
    Hah mi nqmala si vr1zki s m1je 7 godini po-golemi ot teb 6toto si grozna sigurno neznam P1k na drygiq v1pros kakvo ste si govorili s KpeTeHa 6te vi kaja 4e nqma kak da otgovorq za6toto si govorim po vsqkakvi temi ako po4na da izrejdam nqma da mi stigne foruma

Hah mi nqmala si vr1zki s m1je 7 godini po-golemi ot teb 6toto si grozna sigurno neznam P1k na drygiq v1pros kakvo ste si govorili s KpeTeHa 6te vi kaja 4e nqma kak da otgovorq za6toto si govorim po vsqkakvi temi ako po4na da izrejdam nqma da mi stigne foruma
    abe q prestani 4e ve4e me drazni6 deeba kva pikla si
    grozna bila ti da ne si q vijdala ta znae6 a?????

Re: Относно 13 годишните които правят секс..

Абе какво ви става бе "каки" ??? Какво лошо има едно ф-4е дори на 13 като е да прави секс ако до нея има подходя6то момче и ако се чувства готова а?Кажете ми кое е по-добре:Едно ф на 17 което се чука със всеки срешнат или едно ф на 13 което си има сериозен приятел и си прави секс само с него? Ае не се правете на голямата работа плс...Ама и за мене не се притеснявайте аз не съм момиче което е почнало на 13 да прави секс ама моля ви се...аз почнах на 12 даже
    Mи 12-13 год момиченца просто още не са се оформили като жена.не са се доразвили напълно.а да не говорим за момченцата които незнаят дали им се пишка или нещо друго.до колкото сериозен приятел на 13 незнам какво да ти кажа.ако сега си мислиш че приятеля ти е сериозен нз какво ще кажеш като станеш на 18- 20.

Супер фен
    То ние батковците не стига че едвам ги търпим тия разлигавените докат ги наебем та оставаше и да са грозни .
    2т. системно

Супер фен
    Hah krem4eto a po v1prosa dali s1m se zamislqla dali iskam da s1m zavinagi s nego...6te ti kaja samo edno ot miga v koito go sre6tnah iskam da s1m zavinagi s nego i vinagi 6te e taka!
    Otnosno v1prosa kakvo e hubavoto na jivota na 13 god f-4eta....ami 6ti kaja 4e az sq se kefq super mn na jivota i kakto kazah i predi ispitvam udovolstviq ot sega...udovolstviq koito pove4eto ot vas i do sega ne sa ispitali dori da ste na 17-18 polovinata

malkoto_sladur4e няма да се очудя ако писнеш след няколко месеца " Хора помагаите БРЕМЕНА СЪМ а съм една на 13"какво да правя как да кажа на мама че 19 год ми гадже ме заряза като разбра?"

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ...и пак не ми отговори, защо ли...

мне, за другото не си права, ходила съм с човек, по-голям от мен със 7 години, но все пак беше гадно аз да приказвам за даскало или фр, той за университет и работа

бтв, престани да казваш на хората, 4е са грозни, не вярвам и естетическото ти чувство, както и половата система да са напълно развити на 13
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

malkoto_sladur4e, темата ти ще бъде заключена, поради системно нарушение от твоя страна на 2-ра точка от правилника!
    Спазвай добрия тон, не обиждай, защото едва ли ще се задържиш дълго във форума, ако продължаваш така. А когато правиш теми - не си ги опропастявай сама!

ПП. Смятам, че темата отдавна се изчерпа и мина на ниво "лични нападки".

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от iskamTe_vednaga
    malkoto_sladur4e няма да се очудя ако писнеш след няколко месеца " Хора помагаите БРЕМЕНА СЪМ а съм една на 13"какво да правя как да кажа на мама че 19 год ми гадже ме заряза като разбра?"
    СЕ си мисля че всички жени могат да забременеят, не само 13 годишните.
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си