- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- za fitness maniqci
ot kolko vreme trenirate po kakva programa.i kak vi se otrazqva fitnesa
az treniram ot 2 godini sega sum na 18 mno dobre mi se otrazqca sporta moga samo da kaja sportuvaite ne pu6ete!!!!!!!!1
Тренирам от почти 2години и резутатите са на лице разбира се. Ти незнам Ф ли си М ли си, естествено за Ф и М са с рзлични програми. Иначе както каза колежката преди мен инструктура ще ти направи програма.![]()
az sum f s trenirovkite nqkvi xap4eta za otsabvane i t.n zimate li?
Аз не, използвам фитнеса само за стягане и релефПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз ходя на фитнес от 1 година и нещо и не пия никви хапчета,щото според мен това са глупости и не помагат...![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
А аз тренирам от... днеска на обяд!![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
vqrno e 4e ne pomagat brat mi e na 16 kogato be6e na 14 ima6e ruka 26 i teje6e 50 kg za dve godini stana 69 kg u rukata mu e 36.zna4i ima polza ot xa4etata
ami bezopasni li sa.v smisul dali moje da ima strani4ni efekti
Стаж - година и половина. Сменил съм 4 програми. Пил съм и различни неща.. След това претърпях емоционален срив и свалих грубо 10-15 кила..
Не ходя на фитнес, защото не обичам да вдигам тежко. Ако ходя на фитнес, ще трябва да вдигам тежко. За това не ходя на фитнес. Ако обаче ходя на фитнес и не вдигам тежко, ще трябва да не ходя на фитнес. Хмм...
q si kaji programata po koqto trenira6
вече близо 9 години... ами естествено че има ефект... то аз вече съм си изградил мускулната маса и релефа и сега само поддържам...
нещо невъзможно ли видя?Първоначално написано от GLeZoRanA