I spored mene sa gubichki , shtom bqloto ti techenie e tolkova silno i az sum imala gubichki i znam ot opit che sa mnogo razlichni vidove Pri mene beshe surbej,poduvane i zachervqvane, a i leko parene Izpisaha mi edno mehlemche DAKTRAKORT (mislq che taka se pishe) i se majeh vecher s nego samo vunshno!!! Predi 2 dena na dve moi sauchenichki sushto im se poqviha gubichki i na tqh im izpisaha sushtoto + nqkolko razlichni vida hapcheta v zavisimost kakto veche kazah ot vida na gubichkite... no misulta mi beshe , che moje bi tova mehlemche shte ti pommogne+promivkite sus soda i mojesh vecherno vreme da se miesh sus raztvor ot laika.A otnosno promivkite sus soda se pravi sushto vednuj na den s damski dush , raztvora ot laika se pravi kato slagash na kotlona 1l voda da zavri sled koeto na oko slagash edna shepichka laika i mahash vodata ot kotlona-zaparvash go i se miesh s nego bez da plaknesh Aide uspeh i ne se plashi ne sa tolkova mnogo opasni tiq gubichki - nepriqtni da no ne i tolkova strahovito opasni