- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нестандартна маструбация с пръсти
е давайте с идеите какво да правим премерно освен да си играеме с пръстите или какво да правим докато си играем с пръстите.помня, че имаше такава тема за момчетата, а сега идва и нашия ред момичета
е с пръстчетата не ти ли стига ?!
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
пробвай с дезодорант, ама внимавай да не остане капачката вътре![]()
tva beshe e vurha prostoПървоначално написано от malka_sladuranka
i za po-sigurno da nahluzi na deoto i edin kaput,hem i ot infekcii she se predpazi
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
не бе, после ще пръсне от дезодоранта за дезинфекцияПървоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Пробвай с кренвирш ! Ма го обели.![]()
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
a na men mi se hilqt v blizkiq super,che vinagi si izbiram krastavicite po duljina..i kak nqma,kato gi prodavat ne na kilo,a na broika(smisul tva mi e opravdanieto)
![]()
![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
![]()
luda li si???
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
що бе, знеш ли кво е якоПървоначално написано от CvEtI`KiSs
![]()
![]()
![]()
am ne ne sum probvala ama ne sum i navita..xixiПървоначално написано от malka_sladuranka
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Сега си намери бухалка, обръч или въженце и припкай при Нешка Робева...![]()
Животът е БРЯГ!
има си магазини, тия дни си купих един много хубав вибратор,силиконов,за 29 лв.
6to ne si vzemete 1 golqma aifelova kula(suvenir imam predvid)i taka 6te vi e nai kefhem se raz6irqva kum kraq
![]()
Love House Music !!!
aaaa,tc,az ottam idvamПървоначално написано от BorderManager
![]()
Еее стига сте се гаврили с момичето бе..тцтцтц не ви ли е срам тцтцтц !!!Бях чела че една се беше самозадоволявала със скумрия пробваи и ти ЯКО ще ти е аххахаха особено като земеш да я вадиш ..хахаАпак ако ти се струва тъпо със скомрията пробваи с кактус и за такиа сам чувала хахахаха![]()
![]()
![]()
nai-golqmata tupnq(po istinski sluchai),koqto sum chuvala e za nqkvo momiche ot pld,trugnalo da se samozadovolqva s shishe ot bira(polovin litur,stuklena butilka).navrqla si q nashta i kvo stanalo-vakuum...![]()
posle idi probivai dupka v dr krai(se pak za stuklo govorim),a kak e otishla do burza pomosht tam-hich ne mi e qsno.......![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
![]()
е толкова пък ли е трудно да я чукне някъде тая ботилка
![]()
mi kato se zamislish,zavisi kolko si q e bila navrqla..![]()
имаш добре развита фантазия майПървоначално написано от ABSOLUT`me
ама все пак малко трябва да се е подавала и е можела да я чукне с някакво чукче леко отстрани
![]()
.. бааахти мръсниците
fakt e,che e imalo takava istoriqПървоначално написано от malka_sladuranka
vuicho mi zavejda cqlo otdelenie vuv VMA i pri nqkuv tam banket mu go raznesli.puk az i ne iskam da go vizualiziram,ai ne si predstavqm kak shte 'chukne butilkata ostrani' i nqma da se poreje..
![]()
p.s.ako te interesuva,moga da ti razkaja i kak bat Azis iskal da mu izsmuchat slaninite ot korema i da mu gi slojat po ramenata i rucete,za da /citiram/ 'izglejda po-moshten..![]()
![]()
![]()
kofti e da si tup,nema opraviq
Дъ бест аватар от галерията
moga da vi pomogna na vsichki sus jiv vibrator![]()