- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Шествието в подкрепа на българските медицински сестри.
Споко бъркаш яПървоначално написано от Мo6nо
(или си некъв извратен
)
2т. системно
адски извратен със проблемно детство..Първоначално написано от Amayo
Откъде знаете какво е детството ми...![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
аз не мога да разбера защо винаги когато се направи нещо хубаво и благородно трябва винаги да се намерят хора които да го оплюят????!!!!!![]()
по-хубаво ли щеше да е ако никой не знаеше за нашите медиции в Либия..може тази инициатива да не помогне с кой знае какво,но не мисля че щеше да е по добре нищо да не се направи както в по предните години
И когато гледах по телевизора шествието за пръв път от много време се почувстах горда че съм българка...че за пръв път от много време българите се сабират заедно за една ВЕЛИКА кауза....но това разбира се не всички хора ги вълнува...хората искат ефект от цялата работа..но нищо не става с едно щтракване на пръстите и с мрънкане и хулене...
Аз се казвам Ангел и съм роден на 09. 02. 1999 година. Скоро научих, че в деня, в който съм се родил, далече в Либия са били арестувани българските медицински сестри. Аз съм вече в 1-ви клас, мога да чета и пиша и искам да изпратя писмо до тях. Мъчно ми е за вас, мили сестри. 8 години аз раста и играя на воля, и уча АБВ, а вие сте затворени там, на тъмно . Аз плача, когато падна и се ударя, вие плачете, че ви удрят и измъчват. Когато остана сам в къщи, ми е мъчно, че ги няма мама тати и кака, но те си идват и ме гушкат, а вие сте сами, без някой да ви гушне . Когато дойде моят рожден ден, аз ще духна 8 свещички и ще пожелая да се върнете отново в България, свободни и щастливи като мен. Аз съм малкото Ангелче и дано моето желание се сбъдне.
Не сте сами!
Ангел Александров Кенлешев
гр. Съединение, обл. Пловдивска, ул. "Свобода" 5
кажете не се ли трогвате поне мъничко...съвсем мъничко..не ви ли става поне малко тъжно???.....
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
Първоначално написано от niGGa
haha nigga i avatar irriducibili![]()
![]()
![]()
И така да е, пак полза някаква.Първоначално написано от Мo6nо
Хубаво е да отдели човек час от "ценното" си време, за да се включи в нещо такова...Даже да има и минимален шанс да вдъхнеш надежда на някого, който отчаяно се нуждае от нея, защо не го направиш?![]()
Лично мнение...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
кага 6а е тва и аз идвам
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!