.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Мo6nо
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    проблема мое да се реши много лесно без никви протести по следния начин:
    хващат се всички либийци от тяхното посолство и му се казва на другаря кадафи да пуска българите щото иначе на неговите хора им режеме главите и нема къде да ходи.
    Не забравяй, че ние сме една нормална държава и не можем да си позволим да правим такива глупости.

Одър, Донна може и да е заблудена, но доколкото си спомням (стига да не я бъркам с някоя друга) беше доста красива.

Няма да пиша повече по темата и без това, написах някои глупости в нея, но не се отмятам от мнението си, че тази инициатива е глупост.
    Споко бъркаш я (или си некъв извратен )
    2т. системно

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    хващат се всички либийци от тяхното посолство и му се казва на другаря кадафи да пуска българите щото иначе на неговите хора им режеме главите и нема къде да ходи.
    Не забравяй, че ние сме една нормална държава и не можем да си позволим да правим такива глупости.

Одър, Донна може и да е заблудена, но доколкото си спомням (стига да не я бъркам с някоя друга) беше доста красива.

Няма да пиша повече по темата и без това, написах някои глупости в нея, но не се отмятам от мнението си, че тази инициатива е глупост.
    адски извратен със проблемно детство..

Откъде знаете какво е детството ми...
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

аз не мога да разбера защо винаги когато се направи нещо хубаво и благородно трябва винаги да се намерят хора които да го оплюят????!!!!! по-хубаво ли щеше да е ако никой не знаеше за нашите медиции в Либия..може тази инициатива да не помогне с кой знае какво,но не мисля че щеше да е по добре нищо да не се направи както в по предните години
    И когато гледах по телевизора шествието за пръв път от много време се почувстах горда че съм българка...че за пръв път от много време българите се сабират заедно за една ВЕЛИКА кауза....но това разбира се не всички хора ги вълнува...хората искат ефект от цялата работа..но нищо не става с едно щтракване на пръстите и с мрънкане и хулене...

Аз се казвам Ангел и съм роден на 09. 02. 1999 година. Скоро научих, че в деня, в който съм се родил, далече в Либия са били арестувани българските медицински сестри. Аз съм вече в 1-ви клас, мога да чета и пиша и искам да изпратя писмо до тях. Мъчно ми е за вас, мили сестри. 8 години аз раста и играя на воля, и уча АБВ, а вие сте затворени там, на тъмно . Аз плача, когато падна и се ударя, вие плачете, че ви удрят и измъчват. Когато остана сам в къщи, ми е мъчно, че ги няма мама тати и кака, но те си идват и ме гушкат, а вие сте сами, без някой да ви гушне . Когато дойде моят рожден ден, аз ще духна 8 свещички и ще пожелая да се върнете отново в България, свободни и щастливи като мен. Аз съм малкото Ангелче и дано моето желание се сбъдне.

Не сте сами!

Ангел Александров Кенлешев

гр. Съединение, обл. Пловдивска, ул. "Свобода" 5

кажете не се ли трогвате поне мъничко...съвсем мъничко..не ви ли става поне малко тъжно???.....
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Цитирай Първоначално написано от Amayo

адски извратен със проблемно детство..

haha nigga i avatar irriducibili

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    сега няма да има ефект, дано греша. Найстина може да има някакъв ефект върху психиката им, но той ще е временен.
    И така да е, пак полза някаква.
    Хубаво е да отдели човек час от "ценното" си време, за да се включи в нещо такова...Даже да има и минимален шанс да вдъхнеш надежда на някого, който отчаяно се нуждае от нея, защо не го направиш?
    Лично мнение...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

кага 6а е тва и аз идвам

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си