.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

есе-розата-любов и красота.мерсииии

някои да ми помогне за едно есе-розата-любов и красота.мерсииии
    FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Гледай сега... Тва есе са го дали на теб, нали? Следователно учителят/ката ти е искал/а ти да го напишеш. Есето изразява личните ти мисли, следователно не трябва да ти го пише някой друг. А и учителите лесно разбират дали си го писала ти или някой друг. Имаш минимум 3 дена. Вземи 1 химикалка и един лист, разположи се зад бюрото и се замисли. Тва е прекрасно упражнение за сивото вещество и, вместо да седиш във форума и да се молиш някой да ти го напише, си го раздвижи. Полезно е, а и ние наш'те есете сме си ги написали
    И само не казвай, че незнаеш кво да пишеш. Помисли малко и то щети дойде музата. Изрази съгласие/несъгласие, дай някакви примери и аргументи (разбира се, взависимост от това какво е есето - възхвала, тезис или друго).

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

mersi za saweta ti,no az ve4e porazmislih nad nego i mislq 4e e gotovo,prosto mi se iska6e nqkoi da pusne i swoi argument i da sravnq s moite.az sa6to kato teb sam na mnenie 4e trqbva sami da se trudim varhu ne6tata,koito sa dadeni imenno na NAS,za da se vidi moqta gledna to4ka,a ne ne4iq 4ujda
    FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Есето става най - интересно и въздействащо, когато пишеш свободно! Когато изразиш душата си...Твоето есе е много интересно, успокой се, дай си половин - един час и ще е готово. Мисли за живота, за розата, за красотата, за любовта....Изяви тезата си и после построй доказателствената част. После обобщи всичко в заключението и накрая провери за правописни грешки. Ще се радвам ако публикуваш есето си тук, ще го прочетем и ще ти помогнем нещо, ако имаш проблем.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от bilqn4eto
    mersi za saweta ti,no az ve4e porazmislih nad nego i mislq 4e e gotovo,prosto mi se iska6e nqkoi da pusne i swoi argument i da sravnq s moite.az sa6to kato teb sam na mnenie 4e trqbva sami da se trudim varhu ne6tata,koito sa dadeni imenno na NAS,za da se vidi moqta gledna to4ka,a ne ne4iq 4ujda
    Радвам се, че си го написала. Наши аргументи - разбира се, ако още желаеш, ще дам. Но ще е най-добре да е изцяло твое - помне ще имаш някакво удовлетворение. Успех

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си