- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Само за момичетата! :)
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Кажете сега какво правите,когато сте в цикъл и много ви боли корема?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Пия билков чай и ми минава. И това напълно сериозно.

Пия бусколизин,на мен винаги ми помага,но не при всеки е така.
на мене нищо не ми помага!
това отгоре бях аз!
Let The BEAT Control Your Body
принципно не ме боли корем, но ако ме заболи първо пия Бусколизин, ако не ми мине пия Спазмалгон, ако и той не ми помогне пия Аулин, нямяа човек, който да чуства болка след вс тези неща...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....

Още щом усетиш, че почва да боли си вземи нещо болкоуспокояващо. Изпуснеш ли момента трудно се овладява болката.
men sushto rqdko me boli,no ako vse pak tova se sluchi,to bolkata e baq golqma.rqdko pribqgvam do hapcheta,vednuj ili dva puti mislq vzeh Aulin i mi pomogna.inache predpochitam da si vzema dush i da si naparq koremcheto,ili ako nqmam vreme,ili puk sum go napravila i ne mi e minalo,pulnq plasmasova butilka s goreshta voda i si q pritiskam na koremcheto.
sushto i kakto spomena `Death`Whore` ,piq bilkov chai.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Men vinagi me boli mnogo korem4eto,krasta..abe cqloto tqlo kato sam v cikal napral umiram.Edinstvenoto koeto mi pomaga e Norfen
Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"
Пия Но-шпа, бусколизин, спазмалгон, чайове
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не ме боли кой знае корема, но Бусколизин, ако ме заболи.
Az li4no ne piq hap4eta...prosto lqgam pred televizora i gu6vam edna plu6ena igra4ka kato si q slagam pod korem4eto....deistva mnogo dobre vmesto da piq nekvi hap4etapuk i tq bolkata ne e neponosima

Пия Но-шпа!И не винаги помага.
Ами като ми дойде веднага пия спазмалгон още преди да ме е заболял много корема и ми минава за полвин един час и така иначе много не се търпи ако не пия лекарство.

пия един бусколизин,завивам се с 2 завивки,свивам се на топка и заспивам.като се събудя вече нищо не ме боли

Аналгинчето ми помага.

Пия Но Шпа или Нурофен

Робинята на Quench

Ами мене не ме боли един два пъти се случи и взех Нурофен
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

спазмалгон и ако си си във вас си завиваш корема и кръста за да се затоплят...

Бусколизин, но много рядко може да се случи да ме боли.