Здравейте!Надявам се да ми дадете правилният савет!Дано само не ви отгчавам!За някои проблема ми е незначителен,нооо аз не издаржам повече!Та така значи иам там 4 приятелки(толкос са ми приятелки де) ии ние сме от един клас!Приятелки сме от около 2 години,нооо аз не мога да ги понасям и тва е само заради ЕДНА от тях!Тя е една лигла която все си налага мнението иии всички я харесват!Всички и лазат по гъза тя просто си ги върти на малкото пръстче,а мен исключително много ме дразни!Иии мноо често тя наговара другите 3 срещу мен иии аз просто оставам сама!И да бяха само тез 3 тя просто наговара всички ииии те както винаги и се подчиняват!МРАЗЯ Я честно да ви кажа!Винаги гледа да се кара с мен!Аз съм сигурна че има и други хора които са на мойто мнение,нооо просто нямат смелост да и го кажат в очите(както и аз де)!Мразя да хода на училище заради нея защото тя винаги ще ми развали настроението иии сдухва всеки!Иииии най-много ме дразни с това че е яко лицемерна!Говори пред ме иии например другите 2 за третата,кво ли не наговори, и после тя кат дойде(вапросната 3-та) иии се праи че нищо не е казвала,а аз съм сигурна че и за мен говори яко и много много много ме нервира!Изпитвам и страх от тва да не се караме нещо защото тогава ще напраи живота ми черен(изпитвала съм го)!иии незнам какво да правя!чакам с нетарпение да свършиме у-ще за да не и гледам тъпата физономия!лелеее ше откача вече от нея!!!Моля ви дайте ми савет какво да правя,защотооо .......

Благодаря ви!!!