- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Iskam da dadam 1 syvet na vsi4ki mom4eta...
Ako iskate da izbegnete da stanete "tatko" pro4etete slednite mi syveti...
1.Hubavo e da pravite seks s prezervativ NO bez da svyrshvate v momi4eto....
2.Ako e bez prezervativ pravete go ot pyrviq do desetiq den i ot 20-tiq nagore...pri nqkolko osobenosti...sled vseki tek otivaite i uriniraite(kolkoto moje pove4e za da se otmiqt ostanalite spermatozoiidi v penisa)
syshto go miite s sapun sled vseki pyt...obyrnete vnimanie na dnite...tova e moq li4en syvet i e efikasen
aa i oshte neshto predi pyrviq pyt kogato ste vyzbudeni mnogo , penisa otdelq taka nare4enata predqkulacionna te4nost , predi da zapo4nete akta go izbyr6ete pone nqkyde ama hubavo...syvet...dano sym vi pomognal s syvetite si , ako gi spazvate nqma da ima problemi...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
яко заблудено чаве![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе тоя презерватив е измислен за да можеш спокойно да свършиш в момичето-отделен е вьпроса че се правят гафове от небрежност :Първоначално написано от dasdsdasasdads
![]()
Чудесно! =D>
Сега, генийче малко, обясни ми какво да правя, ако искам да стана "татко", че не знам.![]()
Животът е БРЯГ!
Първоначално написано от dasdsdasasdads
Край!Спаси гаджет0 ми 0т нежелана бременн0ст!Ти си върха!Благ0даря ти!Искам да се зап0знаем!М0же преди секс да ми г0 избаршеш!След т0ва да ме измиеш със сапун!И разбира се да ме изикаеш! =D>
Първоначално написано от Анонимко
пропусна 4астта да се изпикае6 колкото се може пове4е хахахах
Ей по темата: съветите ти куцат от сякъде и КАЗВАМ НА ВСИ4КИ НА4ИНАЕЩИ да не обръ6тат внимание на тос 'акер дето от 2 дена ебе и ве4е много му знае устата и тръгнал дори да съветва6те си пи6ем пак след 1 2 седмици в твоята тема : "моми4е на 13 е бременно от мен, правихме го без презерватив и се изпуснах" .... айде по живо по здраво и се образовай малко ако оби4а6 преди да дава6 съвети за6тото има такива който се връзват
![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Прави си, проблеми няма да има...ама ще има друго - бебетаааа![]()
ОооО определено добри съвети дава човека!!!Ако всички тръгнат да го слушат, не ми се мисли ко ще стане...![]()
![]()
![]()
За какво да слагам гума, след като няма да свършвам в нея?
Слага се за да се предпази, но и за да мога да свърва в 'нея'![]()
Защото,ако има дори и малко въздух в презерватива точно,когато еякулираш той може да се спука. получава се по-голямо налягане и бам-бебета!Първоначално написано от Цеци Пенев
хахаха![]()
![]()
след като прочетох това вече спокойно мога да правя секс... научиха ме как ставало правилно
досега съм бил бати заблудения
![]()
![]()
нз по голяма глупост не бях чел![]()
![]()
![]()
Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
ахахахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
аха... дам, то и без кондом като си правиш секс няма начииииин да се забремене, неееее... в никакъв случайПървоначално написано от Цеци Пенев
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Първоначално написано от krem4et0
Кремче знам го, но в крайна сметка внимава, не напъвам и не се насилвам да я ***** като животно.
Бе презерватива се слага за да се предпази, обаче ако се скъса, да чукна на дърво, има постинор, но в крайна сметка така се губи удоволствието ако не свършиш в нея
Чукала съм се като животно с презерватив и му нямаше нищо.
Първоначално написано от `Death`Whore`
И аз.
Вски го е правил,но пак казвам,че ако има въздух тогава е опасно! А постинорът е гадна работа. По-добре да го извадиш,отколкото да тъпчеш приятелката си с Постинор. Ама не,вие мъжете искате на вес да ви е кеф максимално,а тя да си страда-какво от това!
О душа грешиш..Първоначално написано от krem4et0
Един единствен път съм свършвал в бившата и веднага и казах и знаеш ли защо стана така?
Защо се скъса презерватива.. е и ?
Един път се случи..
Винаги се внимава.. дай да не правим секс, защото може да се скъса..
дай да не излизаме на вън, че може да ни изнасилят и т.н.
тъпо е да кажеш, че мислим само за нас!
И с презерватив е гадно...защото ако се скъса, има голяма вероятност да се забременее...
1 пъти тичай до аптеката за Постинори. Ама горкото момиче си бере последствията с месеци,защото това е хормонална бомба. И с моя приятел сме късали презерватив 1 път само,но понеже той си знае да не свършва докато е в мен си го беше извадил и белята стана по крака ми!Първоначално написано от Цеци Пенев