.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Притеснена
    Guest

Внушавам ли си или е истина ?

/Моля без критики, искам просто отговор/
    Значи проблема ми е следния.. Преди около 2 седмици правихме секс с приятеля ми с презерватив всичко окей (уж) ..но от скоро време започнах да се храня значително много в сравнение с преди.. и днес и оня ден ми се вие свят от време на време.Притеснявам се дали може да е станал някой гаф... макар че ми дойде на датата, която трябваше мене много ме е страх... Дали си внушавам, че съм бременна?

Guest
    по скоро си просто много гладна а и във 2 седмица плода е супер мъничък и не изисква толкова хранене,съответно не надебелява6 и така
    внушаваш си миличка

Е чакай, просто си гладна..

Чувал съм, че плода има нужда от ядене и за да го изхранваш трябва да ядеш повечеко и ти се отваря апетита, чаккк към 2рия месец.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Внушаваш си
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Има едни неща,които се казват тестове за бременост. След като се тревожиш вземи си направи 1 от тях. Но според мен е просто внушение!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Според мен си внушаваш. Пък и гледай какво е времето 1 ден като лято, на следващия ден бели мечки се разхождат. Тези неща също влиаят. И на мен ми е гадно като е такова И както казаха на 2 седмици плода няма как да го усетиш, 1вите симптомни са доста след това незнам точно колко, но съм чувала, че след 3тия месец..

Притеснена
    Guest
    Благодаря на всички

според мен всичко си е ок и няма смисъл да се притесняваш но за да си на 100% сигурна си направи 1 тест за бременност! и жсе пак мисля че си внушаваш и всичко си е нормално! Успех

Рано е още да се притесняваш толкова рано.. 2-ра седмица Ако искаш за да се успокоиш си вземи един тест за бременост от аптеката. И само се успокой
    Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.

Мега фен Аватара на koalka
    Направи си тест, но все пак мисля, че си внушаваш.

Голям фен
    Град
    Бургас
    набиваш си некфи филмии
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    по скоро си просто много гладна а и във 2 седмица плода е супер мъничък и не изисква толкова хранене,съответно не надебелява6 и така
    внушаваш си миличка
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Според мен си внушава, но ако се съмняваш направи тест. Отвореният ти апетит може да се дължи на времето, или си в такъв "ящен" период или скоро ще ти идва цикъла. Спокойно!

Ако наистина си толкова притеснена си направи тест, внушаваш си.. :]

VNu6AvA6 sI mIli4KA...SpOx NqmA NI6TO I aZ taKa PO nQkoga Si VnU6aVAm taKIva ne6tA saMo SpOx
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Голям фен
    Много си вну6ава6 нали сте го правили с презерватив а и 6том ти е до6ло не виждам възможна при4ина да си бременна
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си