- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- АБЕ НЕ МОГА ДА ГИ РАЗБЕРА ДРУГИТЕ МЪЖЕ И Е ТВА Е ! ! !
Отзад е по-тясно и това им харесва.Първоначално написано от koalka
Първоначално написано от Plamen †
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти маи да си неосъзнат гей ?
edna macka kato q mu6kali v dupeto se naakala (dokato q mu6kat)![]()
ако беше прав "мазохизмът" нямаше как да съществува... сексът е 90% психика а всеки се възбужда по различен начин - в секса няма нищо забранено дори и да боли стига на партниорите да им харесваПървоначално написано от Plamen †
![]()
Животът е обидно кратък - забавлявайте се!
абе то по таз логика изобщо не трябва да правиш секс с приятелката си (ако е девствена...а то винаги 1я път момичетата са девствени) 'щото понякога ги боли много...притесняват се и т.н....Първоначално написано от Plamen †
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Абре,вие вече не можете и у задниците да си го наврете
без преди тва да го обсъдите с някого ..![]()
Ти в ред ли си?!Първоначално написано от Plamen †
Първия път с жена ми когато правихме анален секс (за нея беше 1ви) за 20ина мин. тя свърши 3 (с думички - три) пъти. Просто трябва да се действа внимателно, подхода е специфичен...а колко е важно желанието да възникне спонтанно не е истина.
Прави си нормален секс с приятелката си и някой път просто за разнообразие и вкарай едно пръстче в дупето.След 5 минути две и след още 5 ще можете да правите пълноценен анален секс, а не да ръсиш простотии по форумите.
Виж ако ти самия си консервативен и гнуслив - това е друг проблем.
Но ако си мислиш че някой ден след като се разделите с твоето момиче (не че ти го пожелавам но живота е низ от раздели) тя ще откаже на следващия , по-опитен в аналния секс - лъжеш се приятелю.
Ясно ми е че просто си неопитен и с тази лъжлива тема се оправдаваш пред себе си.
Нямам какво повече да добавя.
м25
Първоначално написано от _donna_
![]()