.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя

Костюми за абитуриенски бал ...

Един приятел ме помоли да му издиря сайтове за костюми за абитуриентският му бал, та дирих в google.com за някакви сайтове на фирми, но нищо не намерих, т.е излизаха некви, но само като имена, а не сайтове примерно вътре с модели на костюмите..та може ли хелп-че :P
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    www.flirt4i.com

Град
    In Your Mind
    Цитирай Първоначално написано от gavra1
    Бе фани се гръмни с тва флиртчи бе!
    I love you...

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Още ли има хора дето на бала си ще ходят с костюм
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    За линкове не мога да помогна, но пък скоро ходих да разгледам. Кажи му да мине през Витошка, а може и през Пиротска. Смятам, че ще си намери хубав костюм.

В Bitsiani имаше хубави и бяха от 350 до 650лв. цените ще бъдат същите, и за новата колекция.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    Много...

Голям фен Аватара на Ziezi
    А как трябва да се ходи на бала?
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Не се ходи .Аз лично доброволно се отказах от тези глупави обичаи.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на fake
    ъъъ...те костюмите не са ли еднакви

п.с. RAWRRR, на тфато в подписа ти пише emo HEARTer
    тфа нещо като I heart emo(I <3 emo) ли тряя да е
    Boots and braces don't make racists!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    ъъъ...те костюмите не са ли еднакви

п.с. RAWRRR, на тфато в подписа ти пише emo HEARTer
    тфа нещо като I heart emo(I <3 emo) ли тряя да е
    не .
    точно обратното.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на fake
    грешка...HEATER пише
    както и да е , мисълта ми беше, че не се пише така хейтър
    Boots and braces don't make racists!

Град
    София
    Не съм го писала аз,откраднах си го
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    С кърпа на главата и накитници ли ще си на твоя?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    С кърпа на главата и накитници ли ще си на твоя?
    ахахаха на кого го каза
    подкрепям Чочо...или най-малкото да не е с обувки и банален костюм...

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    По-тъпо едва ли си могъл/могла да постъпиш!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    По-тъпо едва ли си могъл/могла да постъпиш!
    Сериозно?
    Кажи ми една основателна причина да отида?
    Ето моите аргументи:
    1.Мразя класа си,не искам да виждам никои след като завърша.
    2.Не искам да се гримирам,правя косата,обличам в стил,който ненавиждам и в крайна сметка след всички тези приготовления да стана друг човек,а не самата себе си.
    3.Материалните неща не ме правят щастлива-тоест хубава рокля,кола,обувки..няма да ме накарат да се чуствам добре,още по-малко красива..един обикновен гланц за устни може да ме накара да се чуствам хубава ако е сложен в подходящ момент,но никой не може да ми гарантира,че това ще се случи точно в деня на бала ми..много изнасилено ще е да си го внушавам.
    4.Защо са нужни толкова приготовления,като ще се напия и ще повръщам в тоалетната на хотела?
    5.На нашия випуск ще им пее Ивана.
    6.Ще ходят в Турция. Имам предразсъдъци към тази страна.
    7.Не мисля,че трябва да се празнува завършването на училище,това не е радост а нещастие..за някой нехранимайковци може е краят на ада..ала за мен е началото,защото в училище беше лесно..но после.....
    Dwight D. Eisenhower

Ааа с това трябваше да започнеш!Щом ще ходите в турция естествено,че не трябва да ходиш!Между другото и на моя бал имаше няква вероятност да ходим или в турция или в гърция(двете страни,които мразя повече от всичко),но в последния момент размислиха повечето,иначе и аз нямаше да ходя!А на бала,според мен трябва да се ходи,защото все пак си учил/учила 5 години с тия хора и това е подобаващ начин да се разделиш с тях!Независимо колко ги мразиш!Ако щеш ми вервай в моя клас имаше хора,с които не съм си казал една дума последните 2 години!Но ако обстоятелствата са такива(турция,чалга..) аз лично не бих отишъл...

Град
    София
    Честно казано,едва ли можеш да си представиш какви са моите съученички..защото ти си момче,тоест не може да си в моята позция на изцяло момичешки клас в девическа гимназия..където всичко е затънало в перфидрол и избиване на комплекси,злобеейки една срещу друга.Пък и неходейки ще им направя услуга и те не ме понасят,защото ме имат за хайтърка,определено се откроявам от тях..последното което беше е когато целия клас почти си присади изкуствена коса (даже едно момиче каза преди края на срока,"Госпожо,моля ви изпитайте ме за 6,за да хвана стипендия,за да имам пари да си присада коса за бала!" ) аз си одрязах моята късо напук на сексизма!
    Dwight D. Eisenhower

Град
    Dolno Uinovo
    Мразя циганите, мразя турците, не съм материалист, не ми дреме с кво ще ида на бала, ще бъда с некъф костюм, има хора от класа си които ненавиждам а и такива на които държа много. Балната вечер е традиционна, с нея се заъвршва или започва както каза ти ,,ада". тфа е прехода между даскалото и живота. Бих прекрачил принципите си дори и да е в Турция, пак бих отишъл. Харесвам момичета с къси коси не си падам по дългокоси кокони. Ма кат ти гледам коментарите, депресията която не те пуска, апатията, инертността и най-вече аватара ти, мога да съдя(и съм сигурен) че си некоя металистка. По-добре ще им е на другите без теб на бала - НЕ ХОДИ!

ПС: в крайна сметка, набухахте темата с всевъзможни оффтопици, превърнахте я в чат и никой, никой дори не опита да помогне на човека да намери сайтовете които търсеше. И аз се интересувам от същото. Ако някой може да помогне, нека пише. Благодаря предварително
    Ostyklqvam jamove sys 6perplat. Prokarvam virgin devoiki.Tyrsa si pi4ove ot 5 do 55 godini za strastni zapoznanstva. Mrazq chupacabri.Typ4a babi i tehnite dqdovci. Adres: Dolno Uinovo, ul. "Ba6 Palamarka"1, vh.Y etaj-2. A Rh+.tel 0888560700

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от DeRiL
    Мразя циганите, мразя турците, не съм материалист, не ми дреме с кво ще ида на бала, ще бъда с некъф костюм, има хора от класа си които ненавиждам а и такива на които държа много. Балната вечер е традиционна, с нея се заъвршва или започва както каза ти ,,ада". тфа е прехода между даскалото и живота. Бих прекрачил принципите си дори и да е в Турция, пак бих отишъл. Харесвам момичета с къси коси не си падам по дългокоси кокони. Ма кат ти гледам коментарите, депресията която не те пуска, апатията, инертността и най-вече аватара ти, мога да съдя(и съм сигурен) че си некоя металистка. По-добре ще им е на другите без теб на бала - НЕ ХОДИ!

ПС: в крайна сметка, набухахте темата с всевъзможни оффтопици, превърнахте я в чат и никой, никой дори не опита да помогне на човека да намери сайтовете които търсеше. И аз се интересувам от същото. Ако някой може да помогне, нека пише. Благодаря предварително
    Има металисти и металисти!Разлика колкото щеш между тях!
    Иначе не бих отишъл в турция!
    Нашият клас на бала се раздели на две (момичетата се скараха и делнаха класа на два лагера) едни останахме тук в София .. принудих се да ходя на тъпа чалга в Най-Клуб .. но го направих заради съучениците си ! Другата част от класа отиде в македония...ае нема нужда и тях не ги обичам!

По темата .. колкото и банално да звучи .. в Bitsiani са много добри саката даже на мен ми направиха намаление като абитуриент!
    А тъй като гледам че водехте спор как да се ходи на бал .. еми аз отидох със сако и дънки ..и ми беше екстра!Дънките даже още ги нося от време на време докато сакото колкото и спортно и всекидневно да изглежда не го нося .. нещо не си падам да съм костюмарче!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

В този сайт има всичко за бала има украса,костюми,рокли,има даже и вратовръзки за абитиоренския бал - http://abiturenti.start.bg/
    Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....

ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!

Добре, аз съм съгласен с мнението, изказано по ироничен начин "Още ли има хора, които ходят с костюми", обаче как да се облека? Хайде кажете ми... просто съм лишен от всякви идеи и желание нямам да мисля, а не мога да не отида.

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Добре, аз съм съгласен с мнението, изказано по ироничен начин "Още ли има хора, които ходят с костюми", обаче как да се облека? Хайде кажете ми... просто съм лишен от всякви идеи и желание нямам да мисля, а не мога да не отида.
    абе не ги слушай тия бе!!! аз ще съм ви в костюм с вратовръзка...

Е да, ама аз не искам да съм...

Е, прощавай, съседе, ама не си много убедителен с това, че точно тия дето нямат пари за хлеб одат по други градове, за да си ушият роклята...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си