- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Как мога да се отворя сама?
iskam da popitam s kakvi fizi4eski upajneiq(po to4no) tree da se pravat za da se otvori6?![]()
Moderated by Aleandra
т. 7 oт Правилника!
шпагатиама не гарантирам ,4е ще се отвориш...
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
fizi4esko uprajnenie- sex mu se vikatupi deca zna4i- s uprajneniq 6te se otvarqt!
![]()
A zashto trqbva sama da se otvarqsh?
най-вероятно,защото си е внушила,4е ще умре от болка докато я отваря някое мом4е.Първоначално написано от Nadelina
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
не е задължително да боли,даже може и да не разбереш,че е станало.ма е тъпо да праиш упражнения за тая раота,ако ти е толко на зор да се отвориш,вкарваи там квот ти сварят очите и накрая ше поддаде маика и мръсна![]()
пък и тва че е скъсана не пречи да те боли после![]()
кат пра'йш секс може да те боли не толкова заради девствената ципа колкото заради това, че си тясна. във форума 1 000 001 пъти са питали 'що ги боли като правят секс макар че не са девствени... айде ползвайте я малко таз глава. ще се отваря с физически упражнения... баси майтапа...и следващия път с приятелките като обсъждате кой девствен, кой не и ти ще минеш в лагера на 'отворените' вече...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
За какво ти е?Ако си мислиш, че ще те боли много по-малко при секс, лъжеш се.![]()
abe ne ste mn pravi.az sum trenirala gimnastika 12g. i nito me e bolqlo purviq put,nito kruv e imalo.ne sum chula i ot suotbornichka da se oplakva ot bolki i t.n.![]()
ama sega ako trugnesh tepurva da se muchish da pravish shpagati i takiva raboti,nai-mn si raztegnesh neshtone se izlagai,namesi si mu6
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Boooje,gledam i ne vqrvam na o4ite si![]()
Оф абе хора кво се чудите що иска да се отваря сама? Ем просто момичето не е чувало че момче трябва да я отвори...явно не е чувала и за секс? знам ли...ама то кат гледам такива тъпички много са навъдиха из тоз форум...и все като гости влизат..мн срамежливи излязаха
![]()
Момиче осъзнай се, няма смисъл да се отваряш сама.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Взимаш някой по достъпен за интимните ти части предмет... и действаш!![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ми как. С краставица, шише, GSM и като го пуснеш на вибрацияКот са сетиш
![]()
С перфоратор за бетон.
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
emi nali pita6 s kvo...sex eto na s kvo...taka se nari4a ako neznae6 da razbere6. a i za kvo ti e sama da se otvarq6? ima li smisyl izob6to? pomisli si da ne syjalqva6 posle
AkO VsEkI PyT KoGaTo Si MiSlQ Za TeB Ot NeBeTo PaDa Po EdNa ZvEzDa...LuNaTa SkOrO ShTe RaZbErE ShTo E SaMoTa!!! :PpPpPp
ne be na men prosto mi e lubopitni 6toto mi se struva nqkak stAnno !!
na men prosto m ie lubopitno kka stava s fizi4eski uprajneniq!!