- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ах този абитуриентски...(сами или с някой)
Абре поредната тъпа тема, но не искам да я пускам, като офтопик в някоя от тези за облеклото.
На бала...сами или с някой?![]()
Аз най-вероятно сам ще ходя.![]()
Аз имам още 3 годинки до бала и още не се знае...![]()
Аз отидох с дама. Беше много забавно,особено когато се правех на "изискан кавалер" (тогава още бях простаКК). Иди с момиче,приятел!![]()
Бал без дама не е бал...
Ако е обикновено запиване- сам, ама бал, контене, лъскави коли, пилеене на парите на мама и тати... задължително с дама...
бтв. ако поканиш дама за бала си, трябва да й платиш куверта![]()
е защо да е задължително да й плащаш куверта? дамата ти може да дойде направо в дискотеката? миналата година приятелите ми така си ходиха по абитуриентските... определяха си среща в дискотеката... и масово се изсипваха... тази година май и на мойта така ще направятк'ви куверти, к'ви пет лева
още повече че 3ма приятели искат да идват...аз да не съм банка за куверти
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ти правиш ли разлика да бъде поканена дама за бал и да ти дойдат приятелите в диското???Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Експлойтед,публикувай снимка от бала ти с дамата ти,нека да те видим веднъж спретнат,стеегнат като гвардеец!![]()
нема такива...
вечерта преди бала си разбих главата и... абе снимките са ужасни... не искам, не искам...
а и с дамата нещо малко изкарах, че то тогава бяха едни мътни години.
ужас...
абееее.. хахахаха
Айде, айде, Вили!Да не пускам компроматите тука!Първоначално написано от експлойтед..
![]()
(Човече, наистина трябва да ме убиеш, ше взема да напрая неква тъпотия тука във форума, после ше трябва да бягам от ядосани скинчета!(Владооооо!))
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
това не са всичките снимки, но ако пуснеш даже и една ще побеснея...![]()
Първоначално написано от ексо
Оооо, мастър Вили, няма да пускам нищо...обещавам!И вс епак оная озъбената е култ!Айде стига съм издавала тука...
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
С някой... Първо, че в моя клас момчетата са с 6 повече от момичетата => би трябвало всяко момиче да си има по едно момче (за "късметлийките" може и повече) и второ: набелязала съм си 3-4-ма и съм си обещала, че който от тях ми предложи първи да му бъда дама - ще бъда с него. А ако стане така, че нито един от тях не ми предложи (което е малко вероятно) вече ще му мислим...
![]()
в Египет е мноо якоПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
Ами аз кво да правя като в класа сме 26 момчета и 2 момичета![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С някойПо стечение на обстоятелствата гаджето ми е и мой съученик, така че...
![]()
оооо има време до тогава \/
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Аз бях сама. Прецених, че няма да е умно да взема някой. Исках да се видя спокойно със съучениците си, а не да съм вързана с някой, на който постоянно трябва да обръщам внимание, за да не скуае.
Напълно съм съгласна с теб!Все пак бала е среща м/у класаПървоначално написано от malka_sladuranka
Предпочитам да съм сам на бала си, да правя каквото поискам, а не да се съобразявам с някой.
Моят е догодина и с пирятеля ми сме в един клас, ако сме все още заедно и тогава, ще съм с него, ако ли пък не- бих предпочела сама