- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мнението им...
Здравейте! Аз за 100-тен път ще пиша тук, ама поне знам, че давате качествени съвети![]()
Та значи моя проблем е леко объркан!
В училище се движа с едно момче и едно момиче, които много си обичкам, много добри приятели сме...абе екстра си е! Дотук добре...
Обаче наскоро станах малко по-отворена, преди бях голяма сдухла, ама сега съм доста по-различна и научих че те двамата ми говорят зад гърба, че съм била "курва, уличница" и всякакви тем подобни! Стана ми много гадно, защото в училище се държат наистина готино, когато ми е гадно ме подкрепят, когато ми е весело, правим заедно простотии, не съм и предполагала, че биха говорили така за мен!
Моля ви, посъветвайте ме какво да правя! Нямам доказателства че са го говорили, но сигурен източник ми го каза и тотално се обърках...не искам да се карам с тях, но не искам и всички да гледат на мен като "курва"
Аз не малко пъти съм се карала с момчето, защото на базик се обиждаме, понякога грубо, дори момичето ме подкрепя, когато той не си мери думите, но после си се извиняваме и всичко се забравя! Незнам..моля ви, помощ![]()
Щом нямаш никакви доказателства освен приказките на някой ще е трудно да разбереш истината.Щом смяташ че си се променила, питай ги какво мислят за новото ти АЗ.Макар че не е гаранция че ще ти отговорят честно,но опитай.А ако не стане ще подходиш по друг начин.
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Ти на тия сигурни източници недей да вярваш, не си разваляй приятелството с някого заради подобни слухове. Ивсе пак за да ти каже някой подобно нещо замисли се за това каква ти е новата същност. За мен непример НАЙ-ДОБРИЯ ми приятел каза че съм с психични отклонения, поговорихме си и се разбрахме. Така, че най-добре ги питай какво мислят за сегашното ти Аз.
Винаги си казвам, че отново няма да плача.
Повтарям си няма от болка да се влача.
Дори от очите да не потичат сълзи,
ръце протягам за да уловя нечии мечти.
I SPORED MEN NE IM VQRVAI!! NQKOI PROSTO MOJE DA ISKA DA VI SKARA DOKATO LI4NO NE SE UVERIII6 4E MISLQT TOVA ZA TEB NE MOJE6 DA BYDE6 SIGURNA!!! I SPORED MEN E HUBAVO 4E SI SE PROMENILA....))
Не се връзвай. Виж дали можеш да потвърдиш тази информация от 2ри източник, защото ми се струва, че някой се опитва да плете интриги.