- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо момичета отричат !
Майко и кое ми неграмотно бе това че не съм толкова отворен като някой тъпи проституки ли тва ли ще ми говори некви за грамотностаре моляви се , и 1во казах много добре че не желая тая тема да се превръща в скандал защото в момента секи само знае да ме опюва разбира се мене не ми пука кво ще ми лафите защото то си е за мене но ми бе любопитно просто нищо особенно , ама кво да очаквам от некви който гледат грамотноста а до 12 клас не са се ограмотили . И относно оня пич дет ми вика за умствения ми багаш аватара ти точно оприличава какъв ми такаче си прави сметка
![]()
Първоначално написано от Rise Agains't
Батенце,имаше една от моя клас преди доста време се държеше така заедно с още 2-3 курвета и обиждаше нареде.
Докато не я хванахме аз и още един една вечер в нейният вход има късмет че се размина само със тупаници в главата и ебане в влажното анусче.
Ттццттц...ти баси човека сериозно,извинявай не си човек а животно по-скоро.След като те е обиждала си можел по същия начин да и го върнеш,не мислиш ли малко,не е трябвало да я нараняваш...мммм....като се замисля може и да лъжеш не можем да сме 100% сигурни в това което си написал...!!!!!Първоначално написано от Анонимко
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Аз разбрах темата така - защо жените се правят на гъзарки и не отговарят честно (или отричат) онези три въпроса:
Ми нали знаеш,че всеки един миг се ражда нещо по-красиво, по-умно и по-младо от теб. Иначе казано - ако си на 15 и ако искаш д ане те измести някоя 14 годишна к*рва се правиш на дупе.
Мен ме дразни когато това е неоснователно, но когато си е заслужено значи,че човека е наистина нещо. Примерно аз не си правя устата да лъжа, мажа и т.н....но познавам хора, които го правят. Освен това познавам красиви и богати момичета, които са със сериозни приятели и са мн умни. И не се е*ат да си запълват времето