- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Zashto momichetata sa takiva naduti
Otgovorete mi na tozi vapros? Ili e samo taka vav varna?
eto osnavanieto mi da mislq taka:
1. skoro stavam na 16.
2. oshte sam devstven.
3. kogato momi4etata razberat che sam devsven na 16 ne si i pomislqt za seks. Kakvo losho ima v tva da si neopiten.
4. nqkolko hora mi prepora4aha da sa s prostitutka no takava greshka nqma da napravq
2ri vapros
Vie bihte li spali s devstveno mom4e ?
момчетата се развиват по бавно от момичетата(психически)Първоначално написано от shy
правят по късно секс
естествено че бих спала(ако някога тръгна с 16 годишен) никой не се ражда отворен.обаче тва е заложено.техниките в секса-тва са подробности![]()
spored men e malka deskriminaciq ...
veche sam se otchaql ... ne sam sluchil na svqstna priqtelka tolkova vreme![]()
![]()
![]()
![]()
oppaПървоначално написано от Roxy
koi ne e hodil na u4ilishte
tuka ve4e se oburka - mom4etata se razvivat po bavno ot momi4etata FIZI4ESKI, a momi4etata se razvivat po bavno ot mom4etata PSIHI4ESKI - dokazatelstvo za tova sa piklite na po 14 hodeshti s 20+ godishni
глупости..не всички момичета са така.пък и плюс тва поне си имат гаджета докато тяхните връстници още играят мач и цъкат покемон(или беше онва другото ю ги о).shy не се отчайвай в такава възраст си че мислиш само за секс.за всеки влак си има пътници![]()
НЕ СПОРЕТЕ БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ.ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!
http://bg.wikipedia.org/wiki/Пубертет
pyrvo prosto ne si popadmnal na momi4eta vtoro ne e losho da si defstven ama ve4e ti e dposhlo vremeto ako pitash mene trteto ne go pravi s prostitutka a s normalno momi4e s koeto si zasluajaa i treto bih spala s defstveno mom4e ako sym uverena v nego i ako razbirase az ne sym defstvena :P
Uspokoi se mili4ak, molq ti sevij sega - ne si ti vinoven 4e ot dulgo vreme ne si popadnal na svqstno momi4e
Nqma ni6to lo6o 4e ne si pravil o6te sex - i naistina nemoga da razbera za6to momi4etata se otkazvat kato razberat 4e si neopiten
(prosto za men li4no nqma zna4enie)...AZ BIH SPALA S DEVSTVEN
ne si tursi naduti momi4eta, ako iska6 da slu4i6 na svqstno momi4e, nedei da trugva6 s oneq nahakani macki, koito sa zaobikoleni s edin kup mom4eta...trugni s nqkoq,koqto su6to e hubava, no ne e 4ak tolkoz otvorena i da ne e nqkoq s ogromno samo4uvstvie
Mili4ak uspeh i ne se kompleksirai 4e si devstven NQMA NI6TO LO6O![]()
На същото мнение съм.Първоначално написано от sineoka_kukla
Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.
Man nema lo6o spokoino ima 2 variqnta 1 e da si mul4i6 za tpova 4e si devstven ili da spodeli6 s gadgeto ti kogato leko ste naprednali vuv vruskata si!
Uspex
Desert Rose... написа:
Na myjete ne im trqbvat lubovni izliqniq,tr im sex,za da se chuvstvat obichani.
ha strannoto e che men poveche me kefqt nekfi devstveni :} ...Tiq it Vrana neshto sa se obyrkali:}axxaxaxa:} aa do momichetata ..spodelqm mnenieto ti ..naduti sa! moje da ne e za sexa, ama sa takiq...are da ne kazvam ...e to i az sym momiche ..no sym malko dalech ot "naduta"(minutki za reklama) axxa;}ai
Пич,не е важно да ли си дествен или не.Важното е не да го направиш с някфа си там,а с момиче което наистина харесваш и обичаш поне според мен е така.
1. Нормално е да предпочитат някой по опитен. Какво да се прави. Работи по въпроса и ще успееш. Вариант е ако се чувстваш поне в някаква степен уверен във възможностите си е да не им казваш. Поне при момчетата няма как да се разбере (ако не си някакво абсолютно дърво разбира се)...Първоначално написано от shy
2. Е, аз не бих, ама защото не си падам по момчетаА честно казано вече не ми се занимава и с девствени момичета...
Напълно те подкрепям!!!И нека никой да не ми казва 4е мом4етата на моята възраст(15) мислят с долната глава от колкото с горната!Мислим много по-логи4но с мозъка(който пиклите на моята възраст нямат)от колкото тия дето ходят с по на 20+ години ПЕДОФИЛИ!!!Тука става яко въпрос за ЕДНА ГОЛЯМА ДИСКРИМИНАЦИЯ!!!Това не е правилно!И ние имаме нуйда от любов и секс!Замислете се малко ако вие бяхте на не6е място де!няма6е да ви е особено приятно нали.Първоначално написано от Анонимко
ми човек единственния съвет дет мога да ти дам е да не си признаеш така ще ти вържат но знай че след тва вероятноста да те разберат е голяма![]()
....зависи как ще се представиш
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
e neznam za drugite pich no az mnogo bih iskala da go napravq s devstvenik))
Бих спала с девствен,защото и аз съм девствена,дори и да не бях,пак бих постъпила така.Все пак ще ми е малко неудобно,ако момчето е по-опитно от мен...Но наистина има някои надувки,които се правят на голяма работа.Разбират,че си девствен и хоп,заебават те!Те са свикнали да го правят с мутри!Ахах!Не,сериозно.Не би трябвало да те притеснява факта,че още не си намерил подходящото момиче...пубертет...
![]()
Eми аз имам един приятел, който е почти на 20 и още не е спал с момиче, защото търси идеалната. Просто секса е въпрос на усещане... Ще се намери и за теб някоя спокойно.
А може би имаше в предвид (за надувките) - Куче, което лае, не хапе. Тия надувките са въздух под налягане, една свирка не могат да извъртят като хората и си мислят, че като лежиш, отворила си си краката и пъшкаш и си голямата еб@чка... да, ама не!
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Kakvo zna4i idealnata? Ima li takava izob6to???Първоначално написано от dudeto_sy
Nqmai doverie na nikogo,dori i na sebe si!
xa-xo za vseki maj ima idealna jena,kakto i obratnoto...dano progledne6 nqkoga![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Първоначално написано от darla_f
ъъъ Шокнат съм...
![]()
Винаги има една по-идеална... просто защото не би могъл да минеш през всички 3 милиарда и сума ти милиона жени... за да избереш най-добрата за теб, то не, че не може, ма нямаме времето
И както казва Габриел Гарсия Маркес - За света може да си един човек, но за един човек може да си целия свят.
Just think about it...
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
10x za saveta! 6te q tara taq idealnata...Първоначално написано от darla_f
![]()
Nqmai doverie na nikogo,dori i na sebe si!
Тука чета и гледам как некви се опитват да ояснат че да си голям означава да киснеш в задимено кафе и да пушиш с 20 годишни я си батко който ти е гадже ... Баси якото! Еми аз все още си цъкам баскет и съм прост а? Момичетата се развивали, момчетата не ... еми брао брао, само детото мноо момичета на мойта възраст ги праим на 3 стишки. Ай стига глупости. А ти момче ... дай го уверено. Кво като си на 16? Мани ги тия шматки момичетата и намери печено момиче което да те кефи и да те разира и нещата ще станат