- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated: Дали ще е правилно да го размажа?
Имам възможност да смачкам баща си.Много често ме дразни и се чудя ако някой ден той ме удари защото понякога се напива и е удрял майка ми,чудя се дали ще е правилно да го размажа.Вие кво бихте направили?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
в първия най-възможен момент щях да го смачкам![]()
![]()
![]()
тва го написах азПървоначално написано от Анонимко
![]()
аз бих се опитала да го обедя да не се напива и бих поговорила с него като е трезвен..но не не бих прегазила баща ми.. все пак ми е баща, за Бога![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
и аз имам абсолютно същия проблем и много пъти ми се е искало и съм си представяла как му тегля кютека,но естествено не ми стиска и няма да го напрая никога.гадно е ф тея моменти,но явно можем само да търпим...
Никой не умира девствен..живота секи преебава !
Брей то мноо лесно било от страни беПървоначално написано от sexy_anji_
![]()
Да много е лесно и да се изказваш от страни за мнението на някои непознат и да не знаеш как го е полу4ил дали защото така си е решил или защото го е изпитал или пък защото има малко мозък в главата си или пък поне защото знае защо е на този свят. Ама то ина4е е много лесно нали ?Първоначално написано от sisi{P}
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Ок ... сорка не съм се изказала правилно или не си ме разбрала .. само не ме 'бии' става лиПървоначално написано от sexy_anji_
![]()
Прасни му един шамар.![]()
Изненадан от реакцията ти може да те удари, а може и да не те.
Вярно лек мн шит ситуация.. Баща ти е все пак, няма да ти е приятно да го удариш пръв, ама ако ти скочи не слушай кво пише в библията "ако ти одарят шамар по едната страна дай и другата" тва е за дупедавци ! Ако трябва вадим щангата от колата и Pimperator to teH rescue !
лол![]()
аз колкото и да му съм се ядосвала на моя дори през ум не ми е минавало, но по-скоро при мен не е било толкова отвратително поведението муми нз аз все пак не съм за "На насилието-с насилие". Ако е чак толкова сериозно можеш да потърсиш помощ... знам ли...
Сложно..
Отношенията родители - деца винаги са били индивидуални за всяко семейство... Колкото до конкретния случаи.. бих препоръчал да опташ някакъв начин с който да го накараш да съжалява... (не насилствен начин)...
БОЙ БОЙ БОЙ!
Такива само тва ги оправя.
I love you...
Първоначално написано от 182+44_4adel
Ами зависи щом удря майка ти-ако ти дойде от вътре удари го/наистина да коментираш от старни е мн лесно де/но ако си мислиш че го е заслужил..
БОЙ!!!НЯМА ДА ЗАКАЧА МАЙКА ТИ Я!!!Мъж не трябва да удря жена.Особено своята жена.
ако налети на мен или на майка ми отново (и имах възможността и способността да го пребия) ще го направятака че изчакай и ако се повтори го пребий
![]()