.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Moderated: Дали ще е правилно да го размажа?

Имам възможност да смачкам баща си.Много често ме дразни и се чудя ако някой ден той ме удари защото понякога се напива и е удрял майка ми,чудя се дали ще е правилно да го размажа.Вие кво бихте направили?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    в първия най-възможен момент щях да го смачкам

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    в първия най-възможен момент щях да го смачкам
    тва го написах аз

Голям фен
    аз бих се опитала да го обедя да не се напива и бих поговорила с него като е трезвен..но не не бих прегазила баща ми.. все пак ми е баща, за Бога
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

и аз имам абсолютно същия проблем и много пъти ми се е искало и съм си представяла как му тегля кютека,но естествено не ми стиска и няма да го напрая никога.гадно е ф тея моменти,но явно можем само да търпим...
    Никой не умира девствен..живота секи преебава !

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
    аз бих се опитала да го обедя да не се напива и бих поговорила с него като е трезвен..но не не бих прегазила баща ми.. все пак ми е баща, за Бога
    Брей то мноо лесно било от страни бе

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sisi{P}
    Да много е лесно и да се изказваш от страни за мнението на някои непознат и да не знаеш как го е полу4ил дали защото така си е решил или защото го е изпитал или пък защото има малко мозък в главата си или пък поне защото знае защо е на този свят. Ама то ина4е е много лесно нали ?
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    Цитирай Първоначално написано от sisi{P}
    Да много е лесно и да се изказваш от страни за мнението на някои непознат и да не знаеш как го е полу4ил дали защото така си е решил или защото го е изпитал или пък защото има малко мозък в главата си или пък поне защото знае защо е на този свят. Ама то ина4е е много лесно нали ?
    Ок ... сорка не съм се изказала правилно или не си ме разбрала .. само не ме 'бии' става ли

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Прасни му един шамар.
    Изненадан от реакцията ти може да те удари, а може и да не те.

Pimperator
    Guest
    Вярно лек мн шит ситуация.. Баща ти е все пак, няма да ти е приятно да го удариш пръв, ама ако ти скочи не слушай кво пише в библията "ако ти одарят шамар по едната страна дай и другата" тва е за дупедавци ! Ако трябва вадим щангата от колата и Pimperator to teH rescue !

Фен
    Град
    София
    лол
    аз колкото и да му съм се ядосвала на моя дори през ум не ми е минавало, но по-скоро при мен не е било толкова отвратително поведението му ми нз аз все пак не съм за "На насилието-с насилие". Ако е чак толкова сериозно можеш да потърсиш помощ... знам ли...

Сложно..
    Отношенията родители - деца винаги са били индивидуални за всяко семейство... Колкото до конкретния случаи.. бих препоръчал да опташ някакъв начин с който да го накараш да съжалява... (не насилствен начин)...
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Град
    In Your Mind
    БОЙ БОЙ БОЙ!
    Такива само тва ги оправя.
    I love you...

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    БОЙ!!!

Голям фен
    Ами зависи щом удря майка ти-ако ти дойде от вътре удари го/наистина да коментираш от старни е мн лесно де/но ако си мислиш че го е заслужил..

Град
    У дома пред компютъра
    БОЙ!!!НЯМА ДА ЗАКАЧА МАЙКА ТИ Я!!!Мъж не трябва да удря жена.Особено своята жена.

Град
    Враца city
    ако налети на мен или на майка ми отново (и имах възможността и способността да го пребия) ще го направя така че изчакай и ако се повтори го пребий

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си