- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Момиче на 12 години има невероятен талант
www.artakiane.com
Това е сайта на едно момиче от САЩ, което може да рисува невериятно добре. Самата аз се чудех дали да вярвам на очите си когато разглеждах страницата и!!! Разгледайте я и няма да съжалитеЕдинственото ми обяснение е,че таланта няма възраст и,че вярата окрилява
Невероятно е просто нямам думи много е добра ! =D>
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Ще завърши на наркотици !
Уникална е! На 4-5 е рисувала така, както аз сега рисувам (на 14 съм)![]()
![]()
lele tiq risunki sa super dobri.ako produljava taka 6te stane edin ot nai-velikite hudojnici.ne moga da povqrvam,4e dete e narisuvalo tova.naistina ima neveroqten talant! =D> =D> =D>
не мога да повярвамсупер са
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Дам..но тя си е посветила живота на това-ще видите след 1-2 години ква ще бъде-щом сега е толкова добра![]()
Наистина й се възхищавам! =D>
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Браво на момичето.Наистина има огромен талант. =D>
За първи път виждам толкова малко момиче с такъв огромен талант.
За готин ли се имаш?Първоначално написано от Анонимко
Муах, аз лично съм скиптик..Каквото и да пише, пак няма да повярвам че са нейни..
това което видях ме накара да се упуля като незнам какво .... прекланям се =D>
страшен талант...![]()
Не очаквах чак толкова добри картини. Явно има дооооста голям талант..Сериозно ли е на 12?!
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ехааа страшна е малката.Мноооооого са хубави всичките й картини.Наистина й се възхищавам =D>
f@nt@zi@
Изумена съм от изключителния талант на това дете! Всичките й картини са истинско произведение на изкуството, но най-много ме впечатлиха рисунките "На колене", "Майчина любов", както и собственият й портрет. В тези картини има толкова живот, сякаш всеки момент човекът от нея би ти проговорил! Невероятно!
П.П.: Благодаря на автора на темата, че ми позволи да се "докосна" до бодобно творение!
Нямам думи!![]()
Tova e...nqmam dumi!!! NEVEROQTNO! Boje...naistina nemoga da povqrvam! STRAHOTNO!
Браво на момиченцето нека продължава да си развива таланта!