.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Lamz
    Guest

Тревата.Имам въпроси :)

Здравейте.На 1 април отивам на зелено и искма да знам всичко свързано с тревата.Как се свива, с какво се консумира, може ли да пушиш и да пиеш алкохол едновременно, по колко трябва да се пиши на вечер и всичко останало.

Благодаря Ви предварително.
    ПС:пушил съм и преди но е било 1 2 пати и са ми я свивали фр-та и са ми казвали че не се употребява заедно с алкохол

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    На зелено (училище) max 4-ти клас ТРЕВА ?!?
    А сиктир бе! Дано да греша някъде...
    Авторът, кой клас си?!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ае такива теми що не се заключват ?

lamzz
    Guest
    9-ти клас съм, затова питам а за долния пост защо да я заключът темата бе какво и има искам да знам

Град
    КаНзАс GhEttO{Казанлък}
    Дъниш си я като цигара.Дърпаш силно на вътре задържаш към 3-4 секунди и издишаш дима.Относно смесването с алкохол незнам дали е опасно но аз обикновенно ако пуша трева и след това седна да пия пия доста повече от колкото ако не съм пушил.След коза се най-кефя да пия бира ама не по много щото ми се зима тока.По-добре недей да смесваш с твърд алкохол.Ако си решил да пушиш моя съвет е да пушиш само по купони или некви такива но не и редовно(няма смисъл).Пуши си за твоя кеф а не за кефа на някой друг .И внимателската с тия работи щото ако те разберат хората които не трябва става лошо!!
    They schools can't teach us shit My people NEED FREEDOM, we tryin to get all we can get All my high school teachers can SUCK MY DICK...!!!!

lamzz
    Guest
    Facer няма да пуша редовно само за зеленото 5 дена не е много няма кои да ми каже нищо несъм в моя град само с класната а тя е хипер стабилна не би казала на никои 10x за съвета

Guest
    Как се свива
    Пусни в гугъл търсене на ”How to Roll a Joint” примерно и ще ти излязат множество резултати... Там разгледай и ще откриеш необходимата информация... Надявам се да нямаш проблеми с английския. Но като не си свивал досега не очаквай чудеса да направиш... Изисква практика... Затова лично предпочитам бонга... Лошото при него е че е по неикономичен и трудно остава незабелязан...

с какво се консумира
    Не можах да разбера смисъла на въпроса? Нещо като мезе ли питаш за нея, какво ли? Или как да я приемаш? Как се абсорбират активните вещества? Не схванах...

може ли да пушиш и да пиеш алкохол едновременно
    Можеш. Въпрос на предпочитание. Лично препоръчвам да не използваш алкохол, ако е качествен сорта. Пък и както не си пушил по-добре придобии представа какво е всъщност пък после си прави миксове, ако ти се експериментира. Но ако все пак искаш нищо не ти пречи да пиеш.

Това зависи единствено от твоето желание... Не можеш да предозираш така че спокойно. Разбира се по-малко от 1/3 цигара имайки впредвид, че средностатистическата трева е маса некачествена не би ти оказало особено влияние, така че ако искаш осезаем ефект е по-хубаво да пушиш повече от гореспоменатото количество... Но все пак точен отговор не мога да дам, защото зависи много от количеството психоактивни вещества в канабиса, реакциите на организма ти към тях и редица други фактори...

lamzz
    Guest
    благодаря ти.Разбрах това което ми трябваше

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Как се свива
    ...
    Това зависи единствено от твоето желание... Не можеш да предозираш така че спокойно. Разбира се по-малко от 1/3 цигара имайки впредвид, че средностатистическата трева е маса некачествена не би ти оказало особено влияние, така че ако искаш осезаем ефект е по-хубаво да пушиш повече от гореспоменатото количество... Но все пак точен отговор не мога да дам, защото зависи много от количеството психоактивни вещества в канабиса, реакциите на организма ти към тях и редица други фактори...
    Абре, най-добре ще е да не пиеш твърд алкохол. Най-много някоя и друга бира.
    Няма смисъл да рискуваш.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    еии мамка му и на мен ми се ходи някаде за 10 дена ...малко разнообразие ... ... иначе по темата ...като си намериш трева винаги ще измислиш как да я свиеш .... не е много голяма философия ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    еии мамка му и на мен ми се ходи някаде за 10 дена ...малко разнообразие ... ... иначе по темата ...като си намериш трева винаги ще измислиш как да я свиеш .... не е много голяма философия ..
    damz taka si e \/ \/ \/ \/ \/ \/
    ...and l3av3 7his m3ss b3hind...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си