- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Momi4eta,kolko dni vi zakasnq cikala tozi mesec?
ами моя го чакам да дойде утре уж..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
чакам го да дойде всеки момент 'щото иначе жална му майка на хладилника![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Е да де, не се изказах както трябва, но все пак нормално е да ти се случи 1-2 пъти, но ако всеки път започне да става така, тогава наистина има повод за притеснение...Първоначално написано от `Death`Whore`
Леле...като я чета тая тема ме е страх да погледна кога трябва да дойде, че каквато съм паника..е тиха паника, но все пак паника..![]()
да не е имало гафове?Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
И да няма, паниката си е паника. Аз първите месеци от минаването ми на противозачатъчни се притеснявах, докато дойде...
Ми...уж не е имало...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
ама ако закъснява много се сдухвам. Аз попринцип имам супер редовен цикъл и преди няколко месеца(1-2някъде) като закъсня с 5 дена..леле...мислех да пускам теми
Ее е крайна сметка всичко беше наред де.
![]()
Познато чувство... и при мен стана така миналия месец и знам какво еПървоначално написано от "malka_sladuranka
![]()
е като ти позакъсня...малко преди да ти дойде не усети ли предменструалните синдроми? 'щото по-миналия месец ми закъсня с 2 дена... но усещах всички признаци, че ще ми дойде... но пак ми беше няк'во нервно...а и той като ме пита: не трябваше ли вече да ти е дошъл... и аз... ъъъ... успокоих него...ама аз поблокирах хмз...Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Мии не помня вече, ама се усмелих и погледнах кога трябва да дойде. Днес.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Уффф.
Mene mi zakusnqva ot ima nema 5-6 godini...![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Бременен си...с 9знаци...Първоначално написано от DjBaloon
![]()
emi 17 dni![]()
не закъсня, а подрани с 1 ден![]()
![]()
а не тряяше..яко ме прееба
![]()
да речем че трябваше да ми дойде на 13 февруари ,ся кво сме 3 март смятай)
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
Ама разбира се, ето кои пишат темите "Закъснява ми". Тук всичко ще си кажете.![]()
даже ми дойде с 1 ден по-рано!![]()
Let The BEAT Control Your Body
Дойде ми по часовник-ама аз съм на хапчета, а и не правя гафове. Обаче миналият месец закъсня 2 дни,а уж съм на хапчета и се поболях. Все пак има 0.01% възможност да се забременее, когато си на хапчета, а аз съм един карък...не е за разправяне!
ot godina nasam mi idva na to4nata data.ot hap4etata mi se regulira cik1la i znam koga da o4akvam super qko e taka.
Вече са 5 денаИ друг път ми е закъснявало 7-8 дена, обаче този път имам и причина да се притеснявам и да не мога да спя... Аз никога нямам ПМС.
Лелее, да не е станал някой гаф, бе милаПървоначално написано от shadow4e
![]()
10 секунди без предпазни средства, веднага сложихме хапче, което и да е имало сперматозоиди във влагалището, трябва да ги е убило, но ако са се качили вече по-нагореЗнам, че вероятността е 0,01%, ама дните и нощите са ужасни... Стискайте палци и обещавам, че повече няма да правя глупости.
То всъщност почна 6-тия ден вече.
Спокойно, едва ли за 10 секунди е станало нещоА какво хапче сложи? Ще стискам палци да ти дойде.
Вагинални таблетки, такива ползвам, че преди година и нещо скъсахме презерватив и пих Постинор и настъпиха усложнения и ми "забраниха" повече да пия и ми ги изписа тях.
Малко уфлуудихме темата.
Тези таблетки повлияват ли на усещанията?