- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Напиване или напушване?
И двете са лоши,но напиването е по-лошо от напушването.Поне бирата и виното са полезни в малки количества а цигарите винаг вредят на белите дробове и скъсяват живота с 10год.![]()
Напиване
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
След като си посочил и двете няма начин да се избере само едното.. или поне аз така мисля - пиенето върви с напушване няма друг начин . А и на сутринта го няма махмурлука![]()
Mnooo ste tapi we all !!! Po dobre da se napiq,piqnici se sre6tat na vsqka kra4ka ,ako se napu6a ve4e horata 6te kajat toq e narkoman![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
зависи от много неща..
но все пак- напиване
Имеше едно такова..
"Why we drink and drive, when we can smoke and fly?"
Некой ше ми отговори ли на вЪпроса?![]()
napivane
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
W3aKn3ss, пиенето си е изконна българска традиция и не може да се подминава с лека ръка, вярно е че като се прекали ставаш доста жалък с глупостите които вършиш, ама дет се вика "Rakia connecting people". Докато при масето малко или много се поизтикваш от другите и не си толкова общителен нищо, че летиш)) . Ама дет се вика различни хора различни вкусове. Аз съм за и за 2те, особено на куп
![]()
Напиване много ясно.![]()
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Напиване определено.
Твърдо напушване!!!Първоначално написано от W3aKn3ss
![]()
Първоначално написано от W3aKn3ss
![]()
![]()
![]()
![]()
очаквах напушването да води ..а то кво стана ...явно хората предпочитат алкохола .... лично за мен алкохола е нещо доста тъпо .. ! кво привликателно има в тва да си "под масата " в прякия и приносния смисал ...![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Предпочитам напиването , щото отказах цигарите![]()
I love gettin high![]()
mmmm....nemoga d aizbera.Nai dobre i dvete![]()
SMOKE ,SMOKE AND SMOKE !!!![]()
WhEn Yh sMoKe dA hE®B i† rEvEaL§ Y¤Ur§elF!SwF
напу6ването![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
napivaneto e po qko
не само ти! аз също съм за напушване!Първоначално написано от Mimka_sweet
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
NITO EDNOTO NITO DRUGOTO!!!tova ne e na4in za jivot.
YOU CANT SEE ME!!!
ПреклонПървоначално написано от No_LiMiTe^f
=D>
Гласувах за напушване ест![]()
nito edno ot dvete... tova sa si kraini fazi do koito nqma smisul da se stiga!Napu6vaneto si e napou6vane v koeot nqma ni6to interresno, a napivaneto puk su6to ne e pirqtno i interesno ..